ked vidite nejaku nestastnu/nechutnu udalost/uraz a potom vas to cely den prenasleduje a je vam z toho zle?dneska som videla spadnut isteho opiteho chlapika rovno na hlavu zo schodov ale uplne brutalny pad ble.potom sme mu sanitku volali a tak...a doteraz
jj neznášam to, aj keď ide sanitka okolo tak mám aj hodinu uplne zlý pocit potom a náladu (dosť praktické keď pracujete v centre mesta na ulici a sanitka prejde cca každých 14 minút)
to je uplne normalne, da sa to nazvat nieco ako slaby zaludok, proste ten okamih ta stale sprevazda. po case to cloveka vacsinou prejde, Ked ti to velmi vadi, a priam az prekaza ti to vo fungovani, tak skus si zacat nieco citat, pozriet oblubeny film, robit cinost ktora ta bavi aby si na to co najrychlejsie zabudla.
Tak ako sice ja taketo stavy nemam ale tak neni kazdy clovek taky cynik ako ja
@potvorkape@5 este doplnim, chces vediet aku nehodu som najhorsiu ja videl? nechcem ju sem radsej pisat dokym to neodsuhlasis lebo je to vazne nechutne, teda skoro pre kazdeho.
jj, keď som bola menšia prišla za nami taká pošahaná suseda s tým, že jej doma buchol plyn, rodičia neboli doma a jej z hlavy padali kúsky ohorených vlasov a obočia
mne sa raz stalo ze spadol takto clovek z braovej stolicky a v momente bol mrtvy fuha a sanitka ak nekecam tam bola do 4 minut a potom tie uzivovacky a tak fuuuu nemusim take vidiet
@potvorkape volaka starsia zena isla na bicykli z vedlajsej cesty a rovno na hlavnu bez zastavovania, a volaka zena na aute isla cez tu dedinu okolo 110km/h tak samozrejme nestihla zareagovat a narazila (ale to bolo strasna rana) a potom uz len bolo vidiet velmi nepekne veci, ze jedna noha sa jej odtrhla od tela a bola zavesena na dalekom plote, vnutornosti z nej trcali a este k tomu ta stara este zila dokym prisla zachranka.
a to neni ziadny vymysel ze neviem co, to som v skutocnosti aj videl na vlastne oci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak ako sice ja taketo stavy nemam ale tak neni kazdy clovek taky cynik ako ja
...No dosť som nad tým rozmýšlala ešte potom
a to neni ziadny vymysel ze neviem co, to som v skutocnosti aj videl na vlastne oci.
mačky by nemali umierať.