no ako by som zacala......ide jednoducho o to ze uz nejaku dobu(asi tri-styri mesiace)sa vazne, ale vazne moc snazim zabudnut na jedneho chalana....a nejde to...viem ze okrem mna existuje este XY ludi s podobnym problemom...a preto chcem vediet ci sa neja
Podobny pripad som zazil aj ja ... ale zabudal som ovela viac priblizne 2 roky. Teraz sa nad tym uz nezapodievam, lebo to cloveka nici. Tak si daj otazku. Budem sa nicit? Alebo budem zit zit v "srackach" teda v brinde? Rozhodne sa nebudem nicit a nebduem nanho mysliet Venuj sa napr. srtikovaniu hackovaniu vysivaniu to ta zamestna a nebdues nanho mysliet
Ano presne tak, typek to vystihuje. Tj ako pre koho, na to neexistuje zaruceny recept, kazdy clovek to inak znasa. Tj skus si najst niekoho noveho, s nim mas vecsiu sancu ze nan zabudnes, inac to chce len a len cas.
To IT: hned si hladat niekoho druheho tiez nieje najlepsi sposob, poznam to, lebo hned zacnes porovnavat predosleho partnera so sucastnym a to tiez nie je zdrave
ja som si dnes prave z hlavy jedneho odpratala..aspon myslim...vymazala som všetky kontakty ktore som nanho mala...aj fotky z pc a vsetko co mi ho pripominalo..fakt ale je ze postupne..ale spravila som to az po pol roku chcenia a 3 rokoch zalubenia ...ale ty to mas blbsie lebo ho stretavas..ja som ho nestretla uz skoro pol roka...ale drzim ti palce lebo viem o tych srackach svoje
tak zide z oci neskor, mne sa tiez nedarilo pol roka, presne kvoli skole, ale po maturach to uz bola docela kratka zalezitost vzhladom na ten polrok...
Ahoj..vies zazivala a myslim ez este stale trosku zazivam nieco podobne..Vsetko chce len cas..cas zabudnut.MNe pomohlo nepisat si uz VOBEC s nim,nepocuvat spolocne pesnicky,nechodit na miesta kde sme boli spolu a obmedzit aj nas "kamaratsky" vztah,pretoze to vzdy dopadlo tak ze sme sa snazili zalepit neco,co sa uz davno neda..Drzim palce,che to len cas.
to to to to poznám chodil som z 2 spolužiačkami ale to chce len čas, alebo novú známosť alebo sa deno denne ožierať potom počkať kým neprestane bolieť hlava a keď si naňho znova spomenieš tak sa ožrať zas (neodporúčam) najdi si niekoho najlepší liek
moja kamoska tak doslova salela za chalanom viacej jak rok!! fakt bola do neho tak buchnuta ze konec... dajak sa po toku jej bluznenia dali do kopy ale on na nu zvysoka kaslal, po 3 mesiacoch sa akoze v dohode rozisli... jej pomohlo to ze videla aky v skutocnosti je, to jej prevetralo hlavu... tebe by mozno tiez pomohlo poobzerat sa po niekom novom, len mu nesepkaj do uska cudzie meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov