@belzeboss Cooxy, Doowy, Eoovy - vzdy sa meni prve a predposledne pismeno a sice prve o jedno vyssie a predposledne o 1 nizsie, teda je jasne ze po Rooiy nasleduje Soohy
Ono to zo začiatku je logické, ale potom tam tie veci musíš hľadať, lebo tie sú skôr o nejakých príliš šialených vedomostiach, ktoré vie málokto. Zvlášť jedno také divné tam bolo, už si to príliš nepamätám.
Presiel som to Nieje to tazke, ked ma clovek pristup k netu...len som musel hladat len na anglickom google lebo na slovenskom uz mi to hladalo rovno odpovede, tolko sa to tu riesilo
S tym prezidentom USA som sa riadne natrapil, je to blbost jak mraky...a uznavam, ze bezny clovek ani nemusi vediet, co je polygon...tieto dve veci ma zmiatli tak, ze som nevidel tu do oci bijucu cezarovu sifru, ale tak potom doplo
@johnysheek s pomocou googlu lebo meno 19. amerického prezidenta som nevedela a ani po španielsky a latinsky neviem a zopár vecí som si jednoducho musela vyhľadať ale inak sa dá povedať, že sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
@24 čítaj odzadu
@H8u dolnik...ale tiez mi trvalo kym som nato prisiel, skusal som XI, niznik, jack...
A už vidím, ako o týždeň tú latinu nespravím
11x11 = 121
12x12 = ....
Rooiy ?
Rooiy
a čo s tým??
Chudáci moji priatelia, čo budú mať celý Môj birdz mojimi príspevkami zaparataný
Ale momentálne stojím na sédecim, môj mozog už odmieta pracovať
@Ryu4 preco Soohy?
Ono to zo začiatku je logické, ale potom tam tie veci musíš hľadať, lebo tie sú skôr o nejakých príliš šialených vedomostiach, ktoré vie málokto. Zvlášť jedno také divné tam bolo, už si to príliš nepamätám.
S tym prezidentom USA som sa riadne natrapil, je to blbost jak mraky...a uznavam, ze bezny clovek ani nemusi vediet, co je polygon...tieto dve veci ma zmiatli tak, ze som nevidel tu do oci bijucu cezarovu sifru, ale tak potom doplo
teraz nemôžem prejsť cez 16... to slovo mi našlo iba v nejakej litovčine či lotyščine a potom 17 mi tam nepasuje :/
ale bez googlu by som musel isť do knižnice a zisťovať ako sa poviem grécky 22bodový polygon a na to ceasarovo šifrovanie by som tiež neprišiel.
@mielikki to je po latinsky, to by si mala prejsť