Ahojte, cca o 2 týždne idem na poznávací zájazd a nikdy som na takom niečo nebola. Je to len 5 dní a tak by som bola rada keby ste mi poradili do čoho sa zbaliť či len do nejakého ruksaku, malej cestovnej tašky alebo malého kufra. A ak niekto má skúsenost
tak to záleží od toho či niekam prídete a tam sa zložíte a budete tam bývať a iba cez deň sa budete kade-tade túlať. vtedy by som volila kufor. ale ak sa budete nonstop túlať a prespávať po všelijakých miestach tak ruksak.
ak idete autobusom a budete prespávať každú noc niekde na hoteli/penzióne/formula (ako keď som bola ja), tak sa ti zíde asi malý kufor aa nejaký batôžtek na denné "potulovanie sa"
a kam to ideš?? ja som bola na týždňovom Paríž-Londýn-Wales ..a bolo super, ale asi už by som takéto niečo nechcela znovu prežiť, lebo z Londýna (ako posledný deň a zároveň už aj najúnavnejší) si pamätám fakt minimum, lebo som už nevládala a už mi to liezlo na nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a kam to ideš?? ja som bola na týždňovom Paríž-Londýn-Wales ..a bolo super, ale asi už by som takéto niečo nechcela znovu prežiť, lebo z Londýna (ako posledný deň a zároveň už aj najúnavnejší) si pamätám fakt minimum, lebo som už nevládala a už mi to liezlo na nervy.