Hľadaním informácií o Majstrovstvách sveta 2010 vo futbale som sa dostal na stránku » www.ms-2010.sk , ktorá je, mimochodom, na prvom mieste vo vyhľadávači Google ako platený odkaz.
Keď som si chcel niečo pozrieť, bolo treba zaregistrova
@guzer preto treba chodiť na seriózne stránky, napr. » futbal.pravda.sk/... denniku Pravda, tam nehrozí nič zlé, a čerstvé správy tam budú možno ešte skôr a lepšie a podrobnejšie, ako na nejakom divnom webe.
Zaregistrujtre sa a vyhrajte jeden z troch 3D televízorov Samsung 3D LED HD TV 46" v hodnote viac ako 2800 EUR!!! Už len jeden krok Vás delí od reálneho futbalového zážitku na najnovšej 3D televízií od firmy SAMSUNG.
Oslovenie
Meno
Priezvisko
Ulica / číslo
Mesto
PSČ
Krajina
Krajina v EU
Dátum Narodenia
Firma
IČO
DIČ
Potvrdzujem, že som sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámil, akceptujem ich a na základe tejto akceptácie dostanem prístup na kompletnú databázu.
Potvrdzujem, že sa chcem zúčastnovať súťažnych akcií organizovaných prevádzkovateľom.
keď tam máš PSČ tak by som si to preveril , to je jasné
nie je to prva ani posledna stranka, ktora sa snazi takto zarobit... ak uz aj nahodou niekto odklikol registraciu, nemusite sa bat, jednoducho nic nezaplatte... este sa vraj nestal pripad, zeby taketo stranky vymahali poplatok sudnou cestou. Sami totiz dobre vedia, ze je to na hranici zakona resp, keby sme boli v amerike, tak natom zarobime este my
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zaregistrujtre sa a vyhrajte jeden z troch 3D televízorov Samsung 3D LED HD TV 46" v hodnote viac ako 2800 EUR!!! Už len jeden krok Vás delí od reálneho futbalového zážitku na najnovšej 3D televízií od firmy SAMSUNG.
Oslovenie
Meno
Priezvisko
Ulica / číslo
Mesto
PSČ
Krajina
Krajina v EU
Dátum Narodenia
Firma
IČO
DIČ
Potvrdzujem, že som sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámil, akceptujem ich a na základe tejto akceptácie dostanem prístup na kompletnú databázu.
Potvrdzujem, že sa chcem zúčastnovať súťažnych akcií organizovaných prevádzkovateľom.
keď tam máš PSČ tak by som si to preveril , to je jasné