@stenatko verim ze normalne zmyslajuci ludia ho zrusia tak ako naposledy. Keby som nebol v tom case mimo Slovensko, asi si tiez pojdem hodit kamienkom pre stastie
@20 ty kokot 15rocny za monitorom schovany si matke vylizoval puding z pice prave vtedy a nie bol odcestovany mimo slovensko ta vidim jak tam bombardujes vsetkych kamenmi
@albertwesker To že sa tam dovalí banda náckov, znamenám že sa to ruší? Ty kde si nechal rozum?
Tá akcia trvala do polnoci! A nebol si tam. Vôbec nevieš o tom nič. Najprv si niečo seriózne zisti a potom sa s tým osočuj na verejnosti. Ono to bolo, malo to úspech a bude to i tento rok. A nezabránia tomu žiadny holohlaví kokoti.
seriozne, takym kokotom co sa tu poslednu dobu premavaju aktivne po birdzi s tymito prudkymi rozumami vsakovakymi, vas by som zavrel do jednej miestnosti s 2000W supravou a pustil vam tam death metal, az by vam zacala zliezat pokozka a az by ste sa zabili radsej.. lebo vam to tak jebe asi ako nikomu O_o
k teme, satan stvoril homosexualov ? chlapce ty co fetujes ty kokos O_o vies o tom, ze jediny stvoritel ma byt boh ? teda neviem ake biblie ty citas resp ci vobec citat vies, ale padaj dopici svoje hesla hlasit nejakym zaostalym retardom ako si ty..
@albertwesker Ja by som sa pozrela na to, že kto je vygumovaný Lebo ako pozerám na túto diskusiu, všetci tu nadávajú tebe a nikto ťa tu nepodporuje... a ja som vygumovaná.
Nechápem, že existujú takýto 27 ročný úbožiaci
Mi daj link na ten článok, kde píšu, že to zrušili... sa kuknem
toto som uz pocul ... ano tusim to hovoril aj hitler ... aj otrokary ... aj kriziaci a co nasledovalo ... genocida ... masove hroby ... vrazdy ... kde bol ten tvoj boh ... kde boli svety ... kde by si bol ty keby nebolo takych co sa im postavili ???
si chudak ... za to ze ta v mladosti obchytkaval nejaky ujo na pieskovisku bojujes proti tym co nic neurobili .. gratulujem
@lbertwesker očuvaj, zajtra pôjdem na políciu a podám na teba trestné oznámenie za neustále osočovanie homosex. komunity, verejne urážanie na sociálnej sieti, vyhrážanie a zneuctievanie ľudskej dôstojnosti.............
tu sa ukazuje zaostalosť!!! skúste si prelúskať dejiny Gréska a Ríma!! A čo Sparta! Chlap sa stal chlapom až keď sa vyspal s mužom! Až potom mohol spať so ženou!!! Toto je primitivizmus! Nikoho neodsudzujem a ani nikomu brániť nebudem, ale toto je už na mňa fakt moc. Homosexualita tu bola je a bude! Tak sa s tým zmier!
@albertwesker - a ty chceš naozaj svet, kde sa bojuje proti "hriechu" ktorý je skrátka genetickou odchýľkou (čiže teoreticky chorobou, ale zároveň prakticky vecou ktorú boh MUSEL chcieť a dovoliť) miesto toho, aby sa bojovalo proti skutočným "hriechom"/problémom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
(ach)
Hanba ti čurák ťaháš národ do mínusu!
More a čo že sú buzeranti? O.o
Vadí Ti na nich presne čo?
Že sú iní ako ty?
A nemáš chuť vyjebať si zo tri facky?
Vieš o tom že to je trápne?
Pojeb sa prijebaný predsudkár takí ako ty sú tu zbytočne!
Treba Ti motyku do temena aby si sa zobudil alebo čo?
Podľa Biblie Boh miluje všetkých. Buzerantov aj heterákov.
áno, homosexualita je podľa Biblie hriech.
ale Boh miluje všetkých ľudí, to čo neznáša je LEN ten hriech.
a mi nevrav, že ty ako heterák nie si hriešny.
prečo by Boh mal odpúšťať heterákom ich hriechy a homošom nie? keď všetkých miluje rovnako?
Táto doba priniesla len to, že sa neboja priznať si to na verejnosti.
Neviem čo riešiš teda.
A môžeš sa posrať, 4.júna (či kedy) bude aj tak Dúhový Pride a aj tak tam ľudia pôjdu
cujte co co co, cujte sa sa sa, cujte co, cujte sa v svete stalo
Dúhový pride bude rok čo rok, lebo mal práveže veľký úspech. Tak si zvykaj.
Bože, nechápem, ako môžu existovať taký obmedzení kokoti.
Tá akcia trvala do polnoci! A nebol si tam. Vôbec nevieš o tom nič. Najprv si niečo seriózne zisti a potom sa s tým osočuj na verejnosti. Ono to bolo, malo to úspech a bude to i tento rok. A nezabránia tomu žiadny holohlaví kokoti.
k teme, satan stvoril homosexualov ? chlapce ty co fetujes ty kokos O_o vies o tom, ze jediny stvoritel ma byt boh ? teda neviem ake biblie ty citas resp ci vobec citat vies, ale padaj dopici svoje hesla hlasit nejakym zaostalym retardom ako si ty..
Nechápem, že existujú takýto 27 ročný úbožiaci
Mi daj link na ten článok, kde píšu, že to zrušili... sa kuknem
@azel @21 lebo @admin je kokot
si chudak ... za to ze ta v mladosti obchytkaval nejaky ujo na pieskovisku bojujes proti tym co nic neurobili .. gratulujem
a snažím sa na birdzi nenadávať ale ty si čistý prijebaný kokot (blee)
ti to jebe na hlavu však??? na tvojom mieste by som vypla počítač a niekam sa schovala do kúta, chudák úbohý si ! ! !
(ja viem že mám zákaz sa na toto vyjadrovať, ale nedalo sa mi neokomentovať to :/ )
@admin okamžite ho zruš.......
filip
polícia si ťa už najde to mi ver, nie si prvý čo som sa o to takým debilom ako ty o to postaral............
Veď sú to ľudia ako my. Nie sú ako nič iní.
Narodili sa takí. A nie sú o nič horší !
Boli tu, sú tu a budú tu. Nezmeníš to.
Máš nejaké komplexy ?
Prečo sa do nich navážaš a vytváraš o nich fóra ?
O čo si ty lepší ako oni ?
Toto je urážanie menšín !
Jebe ti načisto ?
Do piče, ako môže byť niekto taký prijebaný ?
Liečiť teba je naliehavejšie ako liečiť homosexuálov. Lebo za chvílu vytlačíš všetky normálne diskusie z fóra
Myslel som si že nič horšie ako frflosa Birdz nezažije
....... .....Skôr bojujme proti pridávaniu podobných banalít na Birdz!!! ....