"Šikovní" vedci vraj zistili, že ľudia , ktorí majú prstenník na ruke dlhší ako ukazovák, majú hojnejšie množstvo testosterónu. Tí, ktorí majú ukazovák dlhší ako prstenník majú testosterónu pod priemer, je to tak najmä u žien. Z toho vyplívajú mužnejšie a
ja si tiez myslim, ze ohladom tej orientacie je to blbost, lebo tam su dolezite hormony v prenatalnom stadiu, ale myslim na to ci chalani s dlhsim prstenikom posobia muznejsie, teda maju viac testosteronu a baby s tiez s dlhsim prstenikom su... akobysom to... racionalnejsie zmyslajuce, alebo zasadovejsie posobiace, ci su menej zenske co sa pohlavnych znakov tyka.. inac vraj muzi s dlhsim ukazovakom su lepsi v matike.. zeny s dlhsim prstennikom sa zaujimaju o muznejsie prace ci povolanie.. alebo, zeby zasa blbost??
mam dlhsii ukazovaaaaaak ..ale ja som raz cihala.. nieoc ze dvaja bezci boli.. a dokazovali ze ludia bud s dlhsim ukazovakom abo prstenikom behaju lepsie..
Ja mam dlhší ukazovák (na lavej o nieco, na pravej rovnako).. Je to hovadina. Mal by som mať menej testosterónu, a pri tom zarastám ja opica Nefunguje to!
mam sice dlsi prstenik ale zeby som bol teply? Meral som si aj teplotu a nejak hmm co ja viem? 36 stupnov je moc podla mna nie. pochopil som vobec otazke? ale podla toho co som napisal, teply nie som
boha ja som aky jebač ? wow ja musim mat nadbytok toho testosteronu ja mam taky prstennik dlhy ako asi nikto asi na urovni prostrednika .... lol... ale tak na hre na gitare to je gúúd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale co je zaujimavejsie moj priatel ma dlhsi "ukazovak" na nohe ako palec co som este nevidela...
hm ked ich zapijem zelenym cajom budem mat dobry pocit ze zdravo zijem...
Mam dlhsi ukazovak cca 2mm
dokazem programovat a robit design
Som hetero a nemam problem si obliect ruzovu
Nevidim vyznam v nasili, rychlych autach a rasizme
Mam rad knihy, umenie, filozofiu ale aj ekonomiku, politiku a pravo
Niesom narcis a egocentrik(aspon dufam)
Som divny?
ved KRISTE PANE NEMAM DOBRU DLZKU PRSTOV
a obhryzam si nechty
Asi ma mala mama dlhsie kojit
drobcek: inak aj ja mam na nohe dlhsi ukazovak ako palec