Plánujem vycestovať s kamarátom, ktorý ako tak ovláda jazyk, vie sa dohovoriť. Ja anglicky neviem, no chcel by som sa popri práci učiť. Vedel by som si nájsť prácu na začiatok aj bez znalosti jazyka niekde v sklade? Prípadne kde sa ešte dá zamestnať bez jazyka? Koľko sa dá cca mesačne zarobiť po odpočítaní výdavkov momentálne v Anglicku? (dajme tomu že práca v sklade, malé mesto)
ak pojdes hned teraz(do tyzdna povedzme) tak ta v skladoch zoberu urcite,zacina vianocna sezona a beru vsade. zarobis mozno 1000-1200libier,single izba do 400,strava+cestovne okolo 200, ak vezmes nadcasy tak to nie je vobec zly zarobok,az na to ze libra je teraz srasne vpici
choď do Londýna. Uč sa jazyk a nájdeš si aj lepšiu prácu. Do skladu ťa vezmú, no mal by si ovládať aspoň základy. Nepracoval som tam dlho a za 40 hodín týždenne, takže ťažko povedať o zárobku, ale týždenná výplata je približne 300 libier, ale ubytko tiež drahé, ja som mal 60 libier na týždeň. Ak nie ste sprostí, nájdete dobré obchody s lacnejších a kvalitným jedlom. Určite sa nebojte a pýtajte sa veľa, aby ste tam dačo neposrali. Hlavne zaregistrovať sa tam treba na úrade, aby ti dali sociálne číslo, s ktorým spoločne s potvrdením o ubytovaní dáš zamestnávateľovi, ktorý ti až potom dá oficiálnu zmluvu. No ale to ubytko je najdôležitejšie zohnať. Na začiatok je dobré brať čokoľvek, no nie doslova dieru, ale hlavne, aby ste zarobili niečo lacné. Až sa rozkukáte, budete môcť aj niečo lepšie.
najdi si pracu v hoteli v Londýne ako mám ja ....zarobíš síce len okolo 1100-1200 libier ale máš zdarma stravu a to máš hned dalších 150-300 (podla toho kolko zješ). Ja robím v hoteli a je to uplne perfektne miesto pre mna,ešte aj po polroku na tomto mieste tam chodím s radostou.to sa o starej práci nedalo povedat,tam som chodil znechutený a so stresom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak pojdes hned teraz(do tyzdna povedzme) tak ta v skladoch zoberu urcite,zacina vianocna sezona a beru vsade. zarobis mozno 1000-1200libier,single izba do 400,strava+cestovne okolo 200, ak vezmes nadcasy tak to nie je vobec zly zarobok,az na to ze libra je teraz srasne vpici