V poslednom čase sa mi často stáva, že reagujem na pracovnú ponuku napríklad na pozíciu administratívny pracovník, asistent a na pohovore zistím, že ide o prácu finančného poradcu.
Hlavne ma štve to, že kvôli tomu zabíjam svoj čas, stresujem sa, či
Ja som to začala riešiť tak, že pokiaľ je to možné, vygooglim si meno tej osoby, čo to ponúka, prípadne jej telefonne číslo alebo e-mail a tak sa mi podarí zistiť o čo ide.
Ale nie vždy sa to podarí zistiť tak skoro, často až na pohovore.
No ja mám neskutočné problémy teraz ohľadom brigád, ide to dolu vodou vďaka poklesu miest si teraz mávajú s ľuďmi ako sa im len zachce... Ale čo sa týka náplne práce s tým som problém ešte nemal takto..
V poslednom období ma sere nejvác jenna firma, prepravná , že RK Trans - je to nejaký chuj z nejakých Nitránských Hrnčárovéc, čo nevie platiť za robotu. Tak já mám dielnu na nákladáky a opravujem tý vehikle ked už nestú ísť dalej-tak došol aj ke mne na opravu serva,a prevodovky a prehládkucelého auta. Tak sme sa doholli a že keď to opravím zarobím 1500 euro. Opravil som to čávovi a dal mu do rúk faktúru so 14 dennou splatnosťou a čakám na prachy už asi 4 mesáce a on jakože nič. Šak já nehovim, že to je nejaký peňáz, ale uvedomte si jako by to vazeralo keby to urobili šecci.Takže milí moji bacha na firmu R.K.TRANS z Nitrianskych Hrnčiaroviec!!!!!! Nenechajte sa ojebabrať jak já....
Z finančného poradenstva sa stal už len prostý biznis a nemá to už ani nič spoločné s poradenstvom. Ja som sa tomuto biznisu chvíľu venoval. Hlavnou myšlienkou je to, aby zo spolupráce čo najlepšie vyšiel klient. Pokiaľ sa poradca vie orientovať, tak klient, s prepáčením, vydrbal s celým systémom. No v poslednej dobe akosi začalo platiť pravidlo: Čím výhodnejšie pre klienta, tým nevýhodnejšie pre poradcu a opačne. Podobne to funguje aj v nábore nových poradcov, preto tie krycie manévre. Provízie sú v skutku šťavnaté, tak čo by človek nespravil pre toľko prachov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale nie vždy sa to podarí zistiť tak skoro, často až na pohovore.