Je 16:25, za normalnych okolnosti by som uz bol zbaleny, s kludom popijal kavicku a cakal na odvoz. Lenze v poslednej dobe sa akoby naschval vsetko serie ! Kedze chodime 4 sluzobnym vozom, tak sa musime navzajom cakat, uz mi pi
A ked ti poviem,ze ja nielenze robim jak tava od rana do vecera...ale nikdy ani viac ako par dni dopredu neviem, kedy budem robit, takze si NIC nemozem naplanovat, pomoze to ?
"Najhorsie je, ze sa rozbiehaju nove projekty a prace bude len pribudat"
To, ze prichadza stale viac investorov, ktory maju zaujem o sluzby spolocnosti pre ktoru pracujem, da sa to spojit s nasledovnou vetou ? ( je to vytiahnute z kontextu definicie kapitalizmu )
"Kapitalizmus bol a je metódou spolocenskej zmeny a organizácie produkčnej a spotrebiteľskej aktivity spoločnosti"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
4, Nepomoze ja sa nechcem vytesovat z toho, ze ma niekto podobny "osud" ako ja, ja potrebujem pocut vrucne slova ! Ale dik.
6, Comu nerozumies ? Ze mi skoncila pracovna doba, chcel by som ist domov, ale nemozem ? To podla mna nie je tak zlozite
podrbany kapitalizmus !!!
co to s tym ma spolocne?
"Najhorsie je, ze sa rozbiehaju nove projekty a prace bude len pribudat"
To, ze prichadza stale viac investorov, ktory maju zaujem o sluzby spolocnosti pre ktoru pracujem, da sa to spojit s nasledovnou vetou ? ( je to vytiahnute z kontextu definicie kapitalizmu )
"Kapitalizmus bol a je metódou spolocenskej zmeny a organizácie produkčnej a spotrebiteľskej aktivity spoločnosti"
Ale to to som fakt riesit nechcel ...
Cislo uctu ti mozem poslat cez TS ?
...ale morálne ťa môžem podporiť.