Mozno to je prkotina ale nemozem sa na nete nikde dopracovat k tomu ako prepocitam odpracovane hodiny na eura. POdarilo sa mi vytvorit tabulku kde si zapisujem hodiny aj mi ich celkovo spocita ale este by som chcel ten celkovi pocet hodin prepocitat na eu
no toto je celkom velmi tazke ale spytal som sa v skole profesora a povedal ze by sa to dalo tak ze vynasobis pocet hodin tym kolko zarabas na hodinu a vraj ti to da celkovo kolko si zarobil. Ratal to ces integraly a derivacie tak hadam to je dobre
@felkus a ktory vzorec presne mam pouzit dako mi to nechce spravne prepocitat mam pocet hodin 40:30 a davam to nasobit krat hodinovu mzdu 7,71 ale vysleok je uplne zle
to si ale nikde nespomenul... to je dost podstatna informacia.
pretoze to nie je cislo! treba to najprv prekonvertovat. tu mas navod: » www.consultdmw.com/excel-time-conv...
potom uz len vynasob ten vysledok
@oiquell@narazuvzdorna nebudem vám vysvetľovať prečo to chcem tak ako to chcem keby som si to chcel tak jednoducho násobiť tak to tak urobím. Takže nabudúce sa bud vyjadrite k veci ak niečo viete a ak nie tak si choďte komentovať videjka na Youtube to je zrejme jedine co vám ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ak si nepostrehol, @aveall to napisal ironicky.... vzorec je sucet hodin * hodinova mzda
40:30 je krasne cislo ktore znazornuje odpracovanych 40hodin a 30 minut ktore chcem vynasobit hrubou mzdou ktora za hodinu predstavuje 7,71
pretoze to nie je cislo! treba to najprv prekonvertovat. tu mas navod:
» www.consultdmw.com/excel-time-conv...
potom uz len vynasob ten vysledok