Pracuje sa vám lepšie v ženskom alebo v mužskom kolektíve? Prečo?
+ doplňujúca otázka pre baby, keďže sa zvykne objavovať názor, že práve my sa horšie znášame s konkurenciou : Nemáte tendenciu "odstrašovať" alebo demotivovať iné baby, s ktorými pracuj
najlepsie sa mi pracuje samej a potom v muzskom lebo povedzme si spravim si z nich poskokov a zenskom sa mi pracovalo raz v zivote s jednou babou dobre ostatne hroza
overila som si, ze v muzskom. vseobecne sa viac obklopujem muzmi. jednak ich povazujem za pohlavie, ktore vie lepsie zvladat krizove situacie a jednak je s nimi ovela vacsia zabava. napriklad ked robim animatorku v lete, tyzden s chalanmi je uplne super, nemusim sa bat ked sa nieco deje vyriesia to a je s nimi hrozna haluz. ale aj vseobecne, co som prekladala napriklad, vsetci sefovia muzi. ked som brigadovala obcas niekde, tiez sa mi s nimi lepsia pracovalo. neviem.
Neznášam prácu v kolektíve, najradšej pracujem sama, ale keď je to už nutné, tak nemám preferencie medzi mužmi a ženami. Určite sa nikoho nesnažím odstrašiť.
ja neviem, v škole sme mali babský kolektív a boli sme úplne super (na jednom odbore, na druhom som si s nimi tak nesadla, ale pôsobilo to, že ony sú tiež k sebe celkom fajn, len ich záujmy šli trocha mimo mňa)
teraz mám zmiešaný a tiež je to super, podľa mňa to závisí na ľuďoch konkrétne a nie na výbave chromozómov
(a prečo by som mala iné baby odstrašovať/demotivovať?
ja ešte aj keď mi niekto niečo pokašle, tak sa to snažím oznámiť tak nejako motivujúco a neodstrašujúco a podobne to býva aj naopak, tak to totiž funguje lepšie, ako by sme mali byť na seba hnusné)
@mielikki ano, pre niektore z nas je to takto normalne, ale bohuzial su aj baby, ktore su vo svojej podstate fajn, ale proste nevedia pracovat s inymi zenami, lebo potrebuju citit, ze oni su tie vynimocne a tym na ostatne nejak, mozno aj nevedomky, posobia velmi demotivujuco tazko sa to vysvetluje, ale snad chapes ako som to myslela...viem,ze to nieje pravidlom
asi v mužskom, lebo väčšinou (zoberme si ako v robote ale v tescach to bolo) sú väčš pohoďáci a neriešia hovadiny a smejeme sa na svojich detinských scénkach ("sorry" "I will never forgive you and the ghost of this unwanted vindaloo will tear your soul apart cause your sins against me!!!" jedna dievčina nam raz dala prednášku aý sme detinský a že dospelí by sa mali správať zodpovednejšie -dafaq? - a tak)
ale it depends samozrejme... ale i čo som mala projekty do školy alebo tak, tak z chalani čo som snimi robila, tak neriešili nejak konvencie a boli neostýchavejší a bolo to viac super
ale depends
Ten kolektív je sám o sebe odstrašujúci, na pohlaví až tak nesejde
Ale dajme tomu v mužskom kolektíve nezabudne niekto poznamenať, že ja som na okrasu a chlapi majú v hlave, takže apriórne grcám krvné zrazeniny z takej možnosti; a v ženskom sa mi lepšie darí presvedčiť spolutrpiteľky, že nech si vyložia nožičky a ja to spravím, lebo im neverím
keď som brigádkovala, pracovala som v čisto ženskom zložení (bola to firma zaoberajúca sa kozmetikou a podobnými srandami ). a bolo to super, mala som veľmi príjemné kolegyne :happy:
doteraz som pracovala aj v zenskom aj v muzskom kolektive, dokazala som si vyjst so vsetkymi, hoci mi po istej dobe vacsina zacala liezt na nervy, co ale nepripisujem ich spravaniu, no skor sama sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Lubim svojich chlapcov!
teraz mám zmiešaný a tiež je to super, podľa mňa to závisí na ľuďoch konkrétne a nie na výbave chromozómov
ja ešte aj keď mi niekto niečo pokašle, tak sa to snažím oznámiť tak nejako motivujúco a neodstrašujúco a podobne to býva aj naopak, tak to totiž funguje lepšie, ako by sme mali byť na seba hnusné)
ale it depends samozrejme... ale i čo som mala projekty do školy alebo tak, tak z chalani čo som snimi robila, tak neriešili nejak konvencie a boli neostýchavejší a bolo to viac super
ale depends
Ale dajme tomu v mužskom kolektíve nezabudne niekto poznamenať, že ja som na okrasu a chlapi majú v hlave, takže apriórne grcám krvné zrazeniny z takej možnosti; a v ženskom sa mi lepšie darí presvedčiť spolutrpiteľky, že nech si vyložia nožičky a ja to spravím, lebo im neverím