Zdravím. Mám našetrené na cestu do USA+dake ubytko. Mal by som zaujem o pracovné víza a ísť do ameriky pracovať. Práve som skončio strednú školu. Ako je to v USA so slovenskymi školami? Chcel som isť na výšku ale či mi na dačo vUSA bude + odďaluje moj sen
Tak 7000€ ako štart, no neviem. Ak by si mal už tam vybavenú prácu, tak by to bolo v poho. Ale, ideš do cudzej zemi so 7000€ a nemáš prácu, tak to je ako kúpiť auto bez vyskúšania.
@notme tiež by som chcela, aby všetci mohli robiť čo chcú a zarábali slušne, no nejde to. Nikdy všetci nebudú na tom dobre. A nie každy sa dokáže vypracovať sám len so sebou, niekto potrebuje psychickú podporu alebo radu.
@afara ale coby nie, stacilo by par (ne)realnych zmien (akoze, su relativne lahko realizovatelne, no kvoli ludskej povahe sa nikdy nepremietnu do praxe) a vsetci by sa mali dobre. ale to sme uz mimo temu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nerozumiem tej vete, slovenske školy v USA nie sú
píšeš ako google translator, sry
To ma radšej ostať na Slovensku a pracovať za 500 EUR/ mesačne?
Je vela ludi, ktori dokazali zrealizovat svoje napady az v USA. Splnili si "americky sen".