Má niekto záujem ísť pracovať do zahraničia? Ak áno, kde konkrétne? Pretože sa sám chystám do Anglicka, tak by ma zaujímalo či by sa niekto nepridal...
@finch ja by som ja isiel, ale len tak na blitc sa teraz neoplati ist, ked nemas zajednenu pracu. alebo tam nikoho nepoznas kto ti tu pracu sprostredkuje.
@mefistofel ja tam nechcem ísť naslepo a hľadať prácu, ja si tuna na Slovensku, konkrétne v okolí Prešova chodím po agentúrach a hľadám najvýhodnejšiu ponuku, ale vždy je to o tom istom - práca v sklade, mesačne okolo 1 300 € v čistom...
@marttina že to bude približne tých 1300€ v čistom...nevravím že sa mi to nepozdáva, len nepôjdem hneď na druhú ponuku - pozriem čo sa ešte ponúka a podľa toho sa zariadím...
podla mna sa ti neoplatí ísť robiť v sklade za tie peniaze ak nemáš kde bývať a budeš bývať v prenájme .. ja som tu v uk mal kamarátov čo robili v sklade a aj ja sám som tu brigádoval.. a neodporúčam tú prácu... jedine čo som počul že sa oplatí je sklad Icelandu, kde dávajú cez 8 libier na hodinu v čistom takže ak robíš štandardne 40 hodín týždenne zarobíš 1600 eur... ale práca v sklade neni nič moc
@sqash dik za radu, kamarátov tam ešte máš? alebo vedel by si nejako vybaviť job? pretože radšej dam peniaze za vybavenie tebe ako nejakej priživníckej agentúre...
@colt1911 no ja spievam o anglicku hlavne preto, lebo sa tam chcem zdokonaliť v jazyku pre neskoršie štúdium v zahraničí...o rakúsku som počul, veľa ľudí si to chváli, len problém je - vedel by si mi tam niečo vybaviť? prachy nie sú problém, radšej ich dať niekomu za pomoc ako agentúre za príživníctvo...
@finch V rakúsku ti rozumejú ak im rozprávaš anglicky ja som sa tak krásne dohovoril a cez agentúru som tam nikdy nerobil takže neviem o koľko ťa obtiahnu...
@colt1911 o to práve ide, nechcem sa nechať obtiahnuť agentúrou, to radšej zaplatím nejakému súkromníkovi...napr. aj tebe ak by si niečo vedel vybaviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@mefistofel ja tam nechcem ísť naslepo a hľadať prácu, ja si tuna na Slovensku, konkrétne v okolí Prešova chodím po agentúrach a hľadám najvýhodnejšiu ponuku, ale vždy je to o tom istom - práca v sklade, mesačne okolo 1 300 € v čistom...
btw. ty nechceš ísť?
1300€ v čistom
-strava
-ubytovanie
-cesta domov
- voľný čas
- osobné potreby
ak toto všetko odrátaš tak ti ostane koľko ? 400-500 euro ak som optimista ?
Každý spieva o anglicku a pritom v rakúsku môžeš zarobiť oveľa lepšie a máš to "blízko" .
@colt1911 no ja spievam o anglicku hlavne preto, lebo sa tam chcem zdokonaliť v jazyku pre neskoršie štúdium v zahraničí...o rakúsku som počul, veľa ľudí si to chváli, len problém je - vedel by si mi tam niečo vybaviť? prachy nie sú problém, radšej ich dať niekomu za pomoc ako agentúre za príživníctvo...
Myslím že to je dobrý začiatok ako hľadať prácu