Nepoznáte niekto dobrú agentúru, ktorá si nevyžaduje príliš veľké poplatky a zabezpečí letnú brigádu v zahraničí ? Chceli by sme od júla s kamarátkou vycestovať niekde za prácou a neviem sa dostať k správnej agentúre. Za Vaše odpovede vopred ďakujem, je t
ja chcem ísť cez concordiu na 2 mesiace... len neviem či mi stihne prísť pas a oni stihnú na jún už nájsť robotu :/ a ak sa mi podarí nejak dokopať moju mamu aby sme spolu pozreli nemecké "profesie" a našli mi robotu (ona vie veľmi dobre po nemecky narozdiel odomňa o to ide... lebo vždy sa v tych inzeratoch stratím...nuž mala som sa neminu učiť... ich bewundere meine mutti weil sie gute ist und sie koche gut odpoveď stobodova dnes
no nic ine neporadim len skusat a skusat agentury ak sa da tak vsetky ...ja by som nesiel nad 100 eur ...lebo su aj taky co si vypitaju ovela viacej to uz nie ...takze skusat a ucit sa nemcinu
@gwenstacy no zber ovocia je dobre len si musis davat pozor koho tam poznas a tak dalej lebo mam vela kamosou co ich odrbaly a nezaplatili a tiez mali vsetko super ...kazdopadne je to dobry zarobok ked vies jazyk tak sa vies lepsie dohodnut a nenechat si skakat pohlave a ked to bude fajne tak drzym prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov