Ahojte, veľmi rád by som sa spýtal či máte niekto skúsenosti s prácou v zahraničí a čo by ste mi odporučili akú prácu najma v Rakúsku či Česku, s akou agentúrou ste boli spokojný, ako ste boli spokojný s ubytovaním a prácou , poprípade či niekto nehľadá p
@xy12345
Áno. Je to prosté a úplne legálne: Musíš mať daňové č. ako živnostník. V zahr. si to overia a už ich nič nezaujíma. Platia ti cez faktúru, poistenie platíš u nás. Veľa šťastia!
@vodovod Cize ak som to pochopil spravne. Na SR mas zivnost a platis tu dane a odvody do poistovne a pracu vykonavas v zahranici. Presne takto by som to chcel robit aj ja ale niesom este tak jazykovo zdatny ... Hmm to musi celkom pekne vynasat....Ak sa mozem spytat kde v zahranici a co robis ?
@xy12345
Som v Rakúsku. Ak nevieš reč, si bez šance. Ak ju vieš, prácu si nájdeš. Inak si správne pochopil administratívny postup. Pozor na podvodníkov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Áno. Je to prosté a úplne legálne: Musíš mať daňové č. ako živnostník. V zahr. si to overia a už ich nič nezaujíma. Platia ti cez faktúru, poistenie platíš u nás. Veľa šťastia!
Som v Rakúsku. Ak nevieš reč, si bez šance. Ak ju vieš, prácu si nájdeš. Inak si správne pochopil administratívny postup. Pozor na podvodníkov!