Zdravím všetkých! Snažím sa zozbierať informácie o agentúrach, čo dohadzujú sezónne brigády povedzme v Anglicku, Írsku (aj iné krajiny samozrejme)..ak máte nejakú skúsenosť (aj pozitívnu aj negatívnu) s nejakou konkrétnou agentúrou, budem rád ak sem prisp
Ja som chcela ísť v lete s kamoškou cez Universal Consulting. Ponúkli oberať ovocie, ale museli by sme zaplatiť hneď po podpísní zmluvy za sprostredkovanie cca 7 litrov, ktoré sme vtedy nemali, tak sme na to kašlali, čo bolo asi správne, lebo v tv novinách som raz videla, že žiadna agentúra by si nemala popredu pýtať poplatky.
Skús si pozreť upsvar.sk, tá stránka ohľadne tohto sa mi zdá zatiaľ najspoľahlivejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Skús si pozreť upsvar.sk, tá stránka ohľadne tohto sa mi zdá zatiaľ najspoľahlivejšia
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny