Usmievam sa na ľudí čo sa občas chovajú ako kkti a riešim problémy s ktorými nič nemám, pretože niektorí si myslia že som veštica...
Ale mohlo by sa povedať že v administratíve asi...
@unizak veď práve preto je to tak dobre platené a preto sú tí ľudia tak namyslení, lebo len veľmi málo ľudí sa vyzná v matematike a má také silné logické myslenie aby mohli robiť programovanie... ja som sa to raz skúšal učiť a ako som začal tak som aj skončil, to je proste úplne iný svet
@anonym356
nooo...je rozdiel robit stranky, appky, hry,software do auta,lietadla, medicinske pristroje, bezpecnost, tester a tak...
a zasa zeby boli namysleni...to zavisi od charakteru cloveka poznam par game developerov a robotikov a su to mega skromni ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@12 » tinyurl.com/farebne-textiky...
Ale mohlo by sa povedať že v administratíve asi...
A nemôžem nadávať
A k tomu robím aj sekretarku, kucharku, upratovacku, aranzerku, artistku, psychologičku, postarku, kuriera... kopu toho
ale inak prekladám textíky a kontrolujem preložené textíky. a aj vtedy si niekedy zanadávam
nooo...je rozdiel robit stranky, appky, hry,software do auta,lietadla, medicinske pristroje, bezpecnost, tester a tak...
a zasa zeby boli namysleni...to zavisi od charakteru cloveka poznam par game developerov a robotikov a su to mega skromni ludia