@grinder ako si to uhádol? @grinder mal som bývať zo slovákmi a čechmi samozrejme na dome nebol ani jeden slovák ani čech.mal som ísť na farmu zrazu som mal ísť do skladu .a potom ako mi chcel nejaký nabuchaný bielorus brať krv v ich skromnom príbitku kde bola najcennejšia vec stará hrubá televízia som radšej zdrhol...
mas viacmenej jedno kde, akonahle zacne leto tak vsetky hentie destinacie su plne studakov z celej europy, najlepsie teda vyrazit co najskor, a urcite nie na blind, ako znie to super dobrodruzne ale za tie nervy ti to fakt nestoji, nieco si normalne dohodni (myslim ze je najvyssi cas zacat), usetri ti to stovky eur a casu a nervov, ver mi. A osobne som fasol miesto v stavkovej na leto, a trochu mi bolo luto tych klamstiev co som musel nakecat :/
@toxo ja uz mam vybavenú brigádu v Amsterdame na letisku ale neviem co je to zač a takto si tu prácu vybavím sam a nie nejaká agentura ktora chce este poplatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@grinder mal som bývať zo slovákmi a čechmi samozrejme na dome nebol ani jeden slovák ani čech.mal som ísť na farmu zrazu som mal ísť do skladu .a potom ako mi chcel nejaký nabuchaný bielorus brať krv v ich skromnom príbitku kde bola najcennejšia vec stará hrubá televízia som radšej zdrhol...
ja som siel od dveri k dveram a pytal som sa