Ahoj danqaa Tiež idem tento rok na SaPP tak budeme zrejme spolužiačky No neviem, čo presne by si chcela vedieť ale tak ozvy sa ak budeš chcieť a hadam spolu si lepšie poradime Inak ja by som sa chcela opýtať, že či si si davala žiadosť o intrak ?
@niki659 nie , až na druhý rok si chcem podať prihlášku ale veľmi ma zaujala ta škola len nwm či je nejaka reálna šanca že sa tam dostanem ..... a tebe samozrejme blahoželám , jak fajne
@danqaa No škoda :/ Ja že som konečne našla nejakú spolužiačku Poviem vam takto, ja som chodila na strednu odbornu školu-odbor marketing, takže som príkladom, že neberu len z gymplov Ale zase matury som dala dobre, slovinu na 75 a anglinu na 80% Ale uroven B1 takže tú lahšiu, no ale zobrali ma Takže kľudne to o rok vyskúšaj Hadam tam bude ozaj dobre
@niki659 No tak to si ma potešila teraz, lebo ja tiež študujem strednu odrbornu školu- škola podnikania a rada by som sa chcela dostat na tu Fakultu a budem tiež maturovať z Aj- B1 tak už len dfm , že to dám a inak prijmačky sa tam nerobia , že ?
@danqaa by si musela excelentne napísať pisomnu z aj a sj ..ale to niet sance,ak to bude taka anglina ako tento rok som mala ja preto som sa tam nedostala
ale neskutocne som sa chcela tam dostat,na ten odbor,leb osa mi zdal vyhodny a aj dobry ... ale jaksi nedostala som sa : disappointed: co ma velmi mrzí ..
to je taky risk si to tam podat ,lebo -ked sa to tak vezme,podavat si prihlasku skor ako pises pisomne matury,a prihlaska je dost draha ..takze neviem,ci to risknes,ale myslim,ze je to dobry odbor ..zaujal aj mna ak by si mala akekolvek otazky kontaktuj ma
@danqaa No aj ja som sa strašne toho bála, že ma bude obmedzovať to, že som nechodila na gympel, ale vidíš podarilo sa Zase napríklad som si dávala prihlášku aj na tie európske štúdiá ale tam ma nevzali, chýbali mi na posledného tri body :/ Prioritne som však chcela tuto psychologiu a to vyšlo Takže nedaj sa určite odradiť, ak dáš písomné nad tých 60 % tak to určite vyskúšaj A nie prímačky žiadne, pošleš im len koncoročné vysvedčenia od prváku a maturitné, to je vše
@natuska6262 Šak toto, že skor prihlašku a zaplatiš zato peniaze a ešte nezoberú ma .....to faakt :/ ......no ja som si hladala niečo čo by ma aj možno bavilo a toto ma najviac zaujalo
@niki659 hm Europské študia ? Tak ja najradšej len na ten odbor prac. a soc. psychologia no mala by som snáď spraviť písomné na viac jak 60% , ale určite podám prihlašku len dfm, že mi to aj vyjde lebo inak neviem kam pojdem
@danqaa No ved jasne, treba sa na tej mature snažiť čo najviac čím vyššie %, tým vačšia šanca Len som chcela povedať, že počula som už také drísty, že sa tam nedá dostať bez známosti/úplatku a je to totálna kravina, ja tam nemam nikoho známeho o okrem poplatku za prihlášku som neplatila nič ani nikomu do vačku Takže...žiadne strachy Mňa tiež tento odbor zaujal najviac zo všetkých a to, že som sa tam dostala oslavujem doteraz
@niki659 Tak to som rada, lebo ja tiež nemám nijakeho známeho, taže faajn ptm a ešte dobre, že nie su príjmačky i ked možno niekomu by pomohli , máš to už sa sebou, Gratulujem a nech sa ti darí na tej škole
@danqaa je to zaujimavy odbor,naozaj..a dokonca,som nechcela ist do Ba studovat ,a kvoli tomu odboru by som aj bola sla,a vazne ..mas to bez skusok ( teda aspon bolo tomu tak v tomto roku,nevednoi ako to bude nabuduci ),ale co som videla na tu psycholu je dobry natresk ...neodhovaram ta,ale vazne ..musis vyborne spravit pisomne ...a samozrjeme mat dobre znamky na konci rocnikov ...
@sasik19 nie,nepodávala som si ho,lebo ma nakoniec vzali do Nitry na niečo iné ...tak tam idem,a okrem toho ,vedela som,že by odvolanie aj tak bolo zbytočné uplne
@danqaa no ved to práve,takto som sa "okašlala " aj ja ...leboi som si verila,že dám, výborne písomne ,ale nedala som ich výborne podľa mojich predstáv ,a tam brali len tých najlepších ...takže tak som dopadla : disappointed:w
pocuj,myslim,ze slovinu das bez problemov ,nie ?aspon na tych 70 % ..a anglinu ,ak si v nej velmi dobra,tak to das,nie ?ale ak si v angline slabsia a budete mat B2 tak to ani neskusaj -ak nemas tam styky,t,co asi nemas ..
si si poslala ?ja nie,lebo viem,že odvolania nemajú šancu ..ešte neviem o nikom komu by sa to podarilo s odvolaním bohužiaľľ ..a určite vezmú človeka,ktorý mal približne toľko ako posledný ,o bod,dva ..a nie ako ja,čo som mala o 10 bodov menej ,vieš ...
jezis zas fsev skola o hovne uplatnenie ani nehovorim fakulta je len odnoz psychologie na fifuk pretoze ludia sa im na to hrnu tak vy tupe ovce im platite peniaze na prihlasky aj ked neni sanca sa tam dostat ale na to pridete o par rokov ked budete mat uz nejake tie roky za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale neskutocne som sa chcela tam dostat,na ten odbor,leb osa mi zdal vyhodny a aj dobry ... ale jaksi nedostala som sa : disappointed: co ma velmi mrzí ..
to je taky risk si to tam podat ,lebo -ked sa to tak vezme,podavat si prihlasku skor ako pises pisomne matury,a prihlaska je dost draha ..takze neviem,ci to risknes,ale myslim,ze je to dobry odbor ..zaujal aj mna ak by si mala akekolvek otazky kontaktuj ma
@sasik19 nie,nepodávala som si ho,lebo ma nakoniec vzali do Nitry na niečo iné ...tak tam idem,a okrem toho ,vedela som,že by odvolanie aj tak bolo zbytočné uplne
pocuj,myslim,ze slovinu das bez problemov ,nie ?aspon na tych 70 % ..a anglinu ,ak si v nej velmi dobra,tak to das,nie ?ale ak si v angline slabsia a budete mat B2 tak to ani neskusaj -ak nemas tam styky,t,co asi nemas ..
si si poslala ?ja nie,lebo viem,že odvolania nemajú šancu ..ešte neviem o nikom komu by sa to podarilo s odvolaním bohužiaľľ ..a určite vezmú človeka,ktorý mal približne toľko ako posledný ,o bod,dva ..a nie ako ja,čo som mala o 10 bodov menej ,vieš ...