píšem hned na začiatok ,ešte som nikky nebola zamestnaná a som len študentka no chcem sa opýtať na jednu vec ,Nevyznám sa v tom tak budem rada ak mi napíšete ako to je teda..
Máte dohodu o práci a v bodoch kde je napísané vaša prác
to znamena ze od pondelka do piatka musis urobit sedem hodin to znamena, jeden den (pondelok) napriklad jednu hodinu, utorok dve hodiny, stredu jednu hodinu, stvrtok jedna hodina, piatok dve hodky
btw to ste sa na tom nedohodli ked si sa o tu pracu zaujimala? že kolko budeš robiť a tak?
a ak nie, tak čo sa to opýtať u toho zamestnávateľa? ten to bude asi lepšie vedieť, či máš robiť jedenkrát za týždeň sedem hodín alebo dva dni po tri a pol hodiny, atd ako my..
to je vieš pre koho ojeb? pre tento skvelý daňový systém. keby že mám v zmluve 80 hodín mesačne, zarobím viac ako 155 €, čo by znamenalo, že si musím platiť 7% odvody plus 21 % za mňa platí zamestnávateľ. Takže z tohto ojebu vyplýva, že ja som na tom dobre a môj zamestnávateľ tiež ušetrí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
co nevies pochopit na slove spolu a 7 hodin tyzdenne?
btw to ste sa na tom nedohodli ked si sa o tu pracu zaujimala? že kolko budeš robiť a tak?
a ak nie, tak čo sa to opýtať u toho zamestnávateľa? ten to bude asi lepšie vedieť, či máš robiť jedenkrát za týždeň sedem hodín alebo dva dni po tri a pol hodiny, atd ako my..
to je vieš pre koho ojeb? pre tento skvelý daňový systém. keby že mám v zmluve 80 hodín mesačne, zarobím viac ako 155 €, čo by znamenalo, že si musím platiť 7% odvody plus 21 % za mňa platí zamestnávateľ. Takže z tohto ojebu vyplýva, že ja som na tom dobre a môj zamestnávateľ tiež ušetrí
inak som zmetená, si chlap či žena? najprv v @0 píšeš ako žena a potom v @10 ako chlap
inak ešte k @9 .. ja mám v zmluve max 20 hodín týždenne a robím niekedy 11 hodín mesačne takže to v @9 je skôr tá lepšia situácia