Zdravím, kedže už dlhšie pracujem z domu a pomaly mi z toho... tak som sa rozhodol pre zmenu.
Rozmýšľal som nad nejakým krátkym pobytom (s internetom, pretože pracovať treba..) avšak nemám žiadne nápady má niekto nejaký nápad prípadne skúsenosť?
otazka znie, ci chces dovolenkovat na deke alebo aktivne... Ja chodim dovolenkovat vacsinou na Slovensko, kedze zijem na skoro absolutnej rovine, takze pocas dovolenky V. Tatry resp. Mala Fatra... v Tatrach nocujem bud na Strbskom v penzione Furkotka (slusne ubytko, wifi a asi najlepsia kuchyna v Tatrach), ak idem na dlhsiu turu, tak prespim niekde na chate alebo bivak a tu jednu noc sa bez mnetu zaobidem... vo Vratnej sa tiez pocas dna bez neho zaobidem a pochadzam zo Ziliny, takze nocovat chodim domov, kde je wifi a ak chces niekde kvasit pri vode, tak dnes uz kazdy hotel, penzion ci skur. ubytko ma wifi...
No je to taká dovolenka, že ráno pracujem a potom by som mal žiť ako aj počas práce sa samozrejme niečo dá.
Voda znie fajn, ale tak to asi nie. Radšej by som šiel na nejakú túru, či už bikom alebo peši.
Jediná podmienka je wifi, lebo online musím byť (síce mám aj nejaké dáta v prípade núdze). Ubytovanie môže byť aj lacnejšie, nejako náročný nie som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Voda znie fajn, ale tak to asi nie. Radšej by som šiel na nejakú túru, či už bikom alebo peši.
Jediná podmienka je wifi, lebo online musím byť (síce mám aj nejaké dáta v prípade núdze). Ubytovanie môže byť aj lacnejšie, nejako náročný nie som.