Aký máte názor alebo aké máte skúsenosti s touto organizáciou?viem že spolupracujú s OVB...dostala som od nich pracovnú ponuku...pracoval z vás niekto už pre nich? Ďakujem za odpovede
@cccatka bude to presne to isté, ako keby si robila pre ovb, akurát môžu mať nejaké svoje vlastné pravidla, ale inak robíš finančného agenta, či poradcu či čo to je, na dohodu alebo živnosť, klientov musíš hľadať sama, neskôr ťa budú tlačiť aby si si našla aj ľudí pod seba sama a máš provízie... určite neponúknu nič svetobornejšie ako samotné OVB...
tiež ma tlačili do firmy ako je OVB, vlastne to bola tiež firma, ktorá spolupracovala s OVB, na prvom pohovore som sa jasne spýtala "Musím si hľadať vlastných klientov?" a on odpovedal "Nie, my máme vlastnú databázu klientov a naberáme teraz ľudí lebo ich je strašne veľa a nestíhame sa o nich starať" a o dva týždne "No, mali by ste si hľadať vlastných klientov"
@sandy114 Noo Ja tiež na prvom pohovore som sa jasne spýtala "Musím si hľadať vlastných klientov?" a ona odpovedala "Nie, my máme vlastnú databázu klientov a teraz som bola na školeni a neviem či v tom mam pokračovať lebo sa mi to prestava pačiť
ako budeš musieť hľadať svojich klientov, lebo oni majú provízie z toho čo vybavíš ty a pre nich nemá význam, aby ti dávali vlastných klientov. na takú prácu potrebuje mať človek strašnú povahu, takú že keď ho vyhodia dverami, tak vlezie oknom a strašne veľa známych, s ktorými je v kontakte... predstav si, že by ti zavolala spolužiačka zo strednej, potešíš sa, že si na teba niekto spomenul a zrazu zistíš, že chce len hučať do teba o poistení, zmluvách... aj teba by to naštvalo že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no keď chceš, tak im napíš
tiež ma tlačili do firmy ako je OVB, vlastne to bola tiež firma, ktorá spolupracovala s OVB, na prvom pohovore som sa jasne spýtala "Musím si hľadať vlastných klientov?" a on odpovedal "Nie, my máme vlastnú databázu klientov a naberáme teraz ľudí lebo ich je strašne veľa a nestíhame sa o nich starať" a o dva týždne "No, mali by ste si hľadať vlastných klientov"
ak to má niečo spoločné s OVB, tak od toho rozhodne ruky preč.
ako budeš musieť hľadať svojich klientov, lebo oni majú provízie z toho čo vybavíš ty a pre nich nemá význam, aby ti dávali vlastných klientov. na takú prácu potrebuje mať človek strašnú povahu, takú že keď ho vyhodia dverami, tak vlezie oknom a strašne veľa známych, s ktorými je v kontakte... predstav si, že by ti zavolala spolužiačka zo strednej, potešíš sa, že si na teba niekto spomenul a zrazu zistíš, že chce len hučať do teba o poistení, zmluvách... aj teba by to naštvalo že?