Ahojte. Viete aké boli Vaše pracovné pohovory? Hlavne tie prvé. Stalo sa Vám už aj to, že ste si mysleli, že ste to pokašlali a nakoniec Vás zobrali? Alebo naopak máte nejaké vtipne skusenosti? Najblbšia otazka a podobne? Skuste nech je o čom písať.
Snáď najhorší pohovor, po ceste po schodoch som zablúdila v budove pritom moji budúci šéfovia išli za mnou hned, úplne som koktala, nervózna som bola, raz som o sebe povedala aj v množnom čísle skoro som sa prepadla od hanby ... A vzali ma
Jj ja som bola na tých prvých tak nervózna že som bola väčšinou ticho a na poslednom som trepla takú blbosť že som sa hanbila ešte týždeň.
Vlastne sa divím že na zobrali...
ja som prišla na pohovor, bola som nervózna a oni mi povedali: tuto podpíšte, tuto podpíšte, za dva týždne pôjdete na preventícnu prehliadku a od pondelka máte prvú zmenu, prídte sem o šiestej...
Do tejto roboty zoberú komplet každého
@nespiacakraska no ja mam tiež dilemu tiež som zmätky porobil také blbosti som povedal ze dovi ale oni tiez chápu si myslím že predsa len stres robi svoje
Vsetky boli akosi celkom v pohode, ziaden trapas ani nic podobne sa nekonalo. Akurat na tom prvom ma chlapik nepustil k reci a neustale rozpraval o vselicom, to uz som ho ani nepocuvala len sa snazila prikyvovat a pozerat mu do oci.
@fakecocacolazero o sebe v množnom čísle? To bol asi pohovor v cudzom jazyku, že? Pár sekúnd mi to vôbec nenapadlo a strašne som sa bavil na predstave toho, že to bolo v slovenčine.
@pubertslatinocelny bolo to bohuzial naozaj v slovencine (nevykali mi) a vlastne to bolo asi preto, ze som zvykla hovorit akoze o sebe a o priatelovi uz vsetko v mnoznom cisle, tak som sa nejako prekecla akoze fakt trapas, ja ich naozaj uznavam, ze sa nezacali smiat proste som povedala "dakujeme" na konci
Na taký prvý som išiel dosť rozbitý, keďže som išiel spať o 3-4 nad ránom ešte tam som mal červené oči ako drakula o 9 a bol som rád, keď som skončil , 2 meeting som už išiel fresh tam som mal talk so šéfom z číny či odkiaľ vlastne bol, naladiť sa na jeho angličtinu bol celkom boj..(pracoval som tam aj potom), potom ďalší ok v prvom kole otázky plus som tam robil ez online test, potom v druhom test a pokec s PO, CTO... ešte pár ďalších, v jednom prípade ma nezaujala firma, ďalší kamarátsky fajn pokec ale hľadali skôr senior developera pre danú tech, ďalší bol fajn i keď mi práve nevyšiel podľa predstáv, trochu som vyfailil jednu otázku, potom ešte neformálny pokec... nejaké cez telefón ak sa to dá nazvať, v jednom prípade dosť arogantná HR, v jednom prípade mi po príchode povedali, že som mal prísť o deň skôr.. i keď dátum som podľa mailu mal ok..skvelé privítanie
Z toho všetkého, asi tak, že zbytočne sa nestresovať, vyspať sa pred tím dobre, nezabudnúť si opasok v prípade, že padajú nohavice a nehovoriť len o tom čo sa týka danej pozície ale aj rôzne soft skills a podobne a keď náhodou na niečo nieje odpoveď tak povedať hocičo iné okrem "neviem"
do mojej práce (szčo inak) vzali ma hneď, ale dosť sa zameriavali na osobnostné testy, na druhom pohovore, ked som chcela túto prácu zmeniť za niečo celkom iné som strávila 2 minúty, uchádzač predo mnou asi 15, a jeho vzali, úplne netransparentný proces, akademická pôda ako inak... hoci viem o nom dosť a mala som viac predpokladov, praxe aj podkladov a práve preto, že komisia nadržiavala svoju vlastnému absolventovi, nechali ho vyrozprávať, aby zapôsobil, ja čo som mala aj papiere o sebe, z rôznych súťaží, čomu sa venujem, tak naschvál tie 2 minúty, aby som to náhodou aj nepovedala a aby nezahlasovali...teraz už viem, že dotyčný sa po škole schválil okrem iného aj mojej kamarátke (nevedel, že sme kamarátky), že on tam má od septembra učiť, pred pohovorom, nejaký istý si bol...tak som zatiaľ v práci č. 1
prisla som tam o 15 min neskor lebo som sa tam nevedela dostat a potom pocas celeho pohovoru sa jedna z 3 (personalistka) vkuse smiala a ked som sa rozlucila som este pocula potom ze mala vybuch smiechu tak ked som odchadzala som sa citila strasne trapne a velmi zle ze preco sa smiala ale nakoniec ma zobrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Vlastne sa divím že na zobrali...
Do tejto roboty zoberú komplet každého
Z toho všetkého, asi tak, že zbytočne sa nestresovať, vyspať sa pred tím dobre, nezabudnúť si opasok v prípade, že padajú nohavice a nehovoriť len o tom čo sa týka danej pozície ale aj rôzne soft skills a podobne a keď náhodou na niečo nieje odpoveď tak povedať hocičo iné okrem "neviem"