počas strednej som celé letá pracovala ako sprievodkyňa na hrade, mimo sezony aj cez víkendy, plus klasika-letáky
vo Viedni som robila pol roka ako haushaltshilfe, potom v banke
a teraz som na erasme a užívam si prachy čo som si zarobila
@3 presne to iste som si pomyslela načo bude nejakému právnikovi prax ako čašník?
ja pracujem nepravidelne a kebyže sa dá pracovať aj nejak tak, aby to aj malo význam tak hneď berem. Lenže na to si ešte chvílu budem musieť počkať.
rok. ale nebolo to dobre lebo som typ, co sa lahko necha uniest pravidelnym prijmom a peniazmi. cize som na ukor skoly pracovala okolo tych 110hod/mes a nedalo sa to uz zvladat.
tak do McDonaldu potrebujú ľudí s praxou asi preto
Ja som popri škole nerobil. Teda len cez leto. To som si pokupoval také väčšie veci čo som potreboval. (notebook, atď)
no pre prácu sú lepšie stáže ako klasicky prístupná brigáda ako spomínaná čašníčka
ale vďaka mnohým robotám nemám aspoň prázdnotou zívajúci CV
@7 toto je bohovský názor ... keby bolo všetko tak jednoduché a mne by si čo poradil? ja chcem byť top manažérka v hoteli... mám tam robiť chyžnú? (zlý príklad... áno chyžnú tam mám robiť aby som bola dobrá manažérka a vedela potomohodnotiť ľudí, ale či mi to praxovo pomôže, ako v danej rovnici
Od 14-tich ..teraz mám tretiu brigádu a neviem si predstaviť, že by som nezarábala aspoň niečo..
Je to môj jediný prísun peňazí keďže rodičia nemajú na to, aby mi niečo občas strčili/kúpili.
Ale vyhovuje mi to.. v istom zmysle som sám sebe pánom a je to dobrý pocit zarobiť si..
už od 13ich si všemožne privyrábam. na VŠ som zvyknutá na stálu brigádu + nejaké extra zárobky popri tom (preklady, tlmočenia, galérie, akcie a tak). a aby som toho nemala málo, tak ešte aj dobrovoľníčim a stážujem popri škole.
Uz od 12tich som po vikendoch a cez prazdniny chodil pomahat na stavby,ptm prisla jedna lepsia brigadicka-firma kde som bol tiez vikendovo-prazdninovo ale par rokov.....Casom som zacal opravovat auta ked som sa to naucil,stale stale stale som daco robil. Pak na strednej ked som uz mal vyucny list zacal som pracovat a porpi tom robit maturitu,ale ako som odisiel do zahranicia nedalo s ato stihat tak som sa na tu skolu vykaslal
tak podla mna aj robota nie celkom z odboru o tom danom cloveku nieco povie...ze ma pracovne navyky, dokaze pravidelne do tej roboty chodit, plnit ulohy,... vzdy lepsie ako ked niekto povie ze celych 5 rokov sedel na intraku a sledoval vsetky serialy co existuju a presiel kazdu novu hru
ta ja uz som bc ... ta ja za pokladnu do kauf nepojdem ... ta to naj robia 16 rocne stredoskolacky ... ne proste brigady jebem ... skola ta skola, po skole bude robota a tak jak to ma byt .... a jak sa poznam ... aj keby som zarabal, tak by ma tych par papierikov v penazenke stastnejsim neurobilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vo Viedni som robila pol roka ako haushaltshilfe, potom v banke
a teraz som na erasme a užívam si prachy čo som si zarobila
ja pracujem nepravidelne a kebyže sa dá pracovať aj nejak tak, aby to aj malo význam tak hneď berem. Lenže na to si ešte chvílu budem musieť počkať.
Ja som popri škole nerobil. Teda len cez leto. To som si pokupoval také väčšie veci čo som potreboval. (notebook, atď)
ale vďaka mnohým robotám nemám aspoň prázdnotou zívajúci CV
@7 toto je bohovský názor ... keby bolo všetko tak jednoduché a mne by si čo poradil? ja chcem byť top manažérka v hoteli... mám tam robiť chyžnú? (zlý príklad... áno chyžnú tam mám robiť aby som bola dobrá manažérka a vedela potomohodnotiť ľudí, ale či mi to praxovo pomôže, ako v danej rovnici
Je to môj jediný prísun peňazí keďže rodičia nemajú na to, aby mi niečo občas strčili/kúpili.
Ale vyhovuje mi to.. v istom zmysle som sám sebe pánom a je to dobrý pocit zarobiť si..
A taktiež @19
Teraz mám dá sa povedať tri párttajmy. Všetky ľúbim A chcela by som štvrtý, lebo mám veľa voľného času