Awojka lidičky zajtra ráno letím so sestrou do Prahy na pár dní .... poradte mi kam by som mala určite ísť ... idem tam prvý krát tak aby to stalo za to ... počula som len samé chvály na toto mesto tak sa už teším
Petrín aj Zoo môžem potvrdiť (okrem rozhľadne sa mi tam páčila aj nočná návšteva hvezdárne)
Prejsť sa len tak uličkami centra je tiež zážitok, Karlov most, Václavák... Mne sa páčilo aj múzeum voskových figurín a múzeum mučiacich nástrojov (aj keď na to treba silný žalúdok ) a niekde tam je akási "zoo na rybičky" ktorá si nepamätám ako sa volá, ale je tam dosť vysoké vstupné... A "spievajúca fontána" môže byť tiež fajn zážitok, ale tú som osobne nevidela
choďte do reštaurácie U medvídků... strašne dobrá reštaurácia a nie je ani drahá alebo na choďte na rozhlednu... potom na Václavák, Karlov most, Orloj...
galinka - v múzeu tých mučiacich nástrojov som bola! a prežila som
najesť - je tam kopec fast foodov a kopec reštaurácií, všeobecne platí, že nikdy nechoď do reštiky, ktorá je priamo na námestí, vždy zahni do uličky ale reštiky majú z 90% vystavené menu, tak si proste vyber podľa ponuky a aj ceny..
ja som tam bola strašne dávno... mala som asi 11 ale karlov most a odtiaľ už nech ideš kamkoľvek, tak to stojí za to. praha je krásna. sú síce aj krajšie mestá, ale aj tak by mi zase padla sánka, keby som tam došla... a sprav pekné fotky a potom sa pochvál
spievajuca fontana mi prisla ako dost debilna.. pytaju 2oo czk za to, ze pustia hudbu a fontanu? wtf?
ale inak si urcite skoc na hrad, vaclavak, staromestske namestie a tak... a daj si pivo ja ho moc nemusim, ale v prahe ( a asi aj v celej cr) maju aj v najzapluvanejsej krcme dobre pivo
@7 Aj by som odporučila jednu skvelú pizzériu kde sme sa boli najesť, ale pamätám si len že bola v centre (tuším na Václaváku) ale nie priamo ale v takom dvore... Ale presne... Ale pizzu tam mali naozaj fantastickú, najlepšia quatro formaggi akú som kedy jedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Václavák, staré mesto, Petřín, Karlov most, ZOO, botanická, atď. ...
Prejsť sa len tak uličkami centra je tiež zážitok, Karlov most, Václavák... Mne sa páčilo aj múzeum voskových figurín a múzeum mučiacich nástrojov (aj keď na to treba silný žalúdok ) a niekde tam je akási "zoo na rybičky" ktorá si nepamätám ako sa volá, ale je tam dosť vysoké vstupné... A "spievajúca fontána" môže byť tiež fajn zážitok, ale tú som osobne nevidela
najesť - je tam kopec fast foodov a kopec reštaurácií, všeobecne platí, že nikdy nechoď do reštiky, ktorá je priamo na námestí, vždy zahni do uličky ale reštiky majú z 90% vystavené menu, tak si proste vyber podľa ponuky a aj ceny..
a bola som tam pred 8 rokmi, ale to som bola krpata a malo si pamatam, aj to len na jeden den
samozrejme, vaclavak, kyvadlo-ci metronom alebo co to je, mozno aj parlament ci to to tam je
karlov most, orloj
ale inak si urcite skoc na hrad, vaclavak, staromestske namestie a tak... a daj si pivo ja ho moc nemusim, ale v prahe ( a asi aj v celej cr) maju aj v najzapluvanejsej krcme dobre pivo
@7 Aj by som odporučila jednu skvelú pizzériu kde sme sa boli najesť, ale pamätám si len že bola v centre (tuším na Václaváku) ale nie priamo ale v takom dvore... Ale presne... Ale pizzu tam mali naozaj fantastickú, najlepšia quatro formaggi akú som kedy jedla