Ahojte, zaujímalo by ma, čí je veľký finančný rozdiel študovať v Prahe ako napríklad v Bratislave. Ak teda rátame stravu, ubytko a dajaký materiál do školy. A ako často zvyknete chodiť odtiaľ domov? Ďakujem za odpovede
strava stojí rovnako, za materiály do školy som zatial nedala nič, intrák stojí podstatne viac (od cca 2600 do 3400kč), mestská doprava rovnako (možno menej)
a ja osobne chodím domov raz za mesiac, lebo je to drahé a vyčerpavajúce
nájdi si porpi škole robotu a nebudeš vyplakávať kôli peniazom alebo sa inširuj vynaliezavosťou mnohých študentiek nebudem pre pokoj na fóre konkretizovať
co som si pozerala ceny (chystam sa na vysku do Brna) tak strava a intrak vychadzaju dost podobne ako napr. v BA (aj ked v Prahe moze byt drahsie, to fakt neviem) a doprava podobne, lebo byvam priblizne rovnako daleko od oboch miest takze nebude problem kazdy vikend dochadzat domov.. to ale zas zavisi od toho kde byvas a ako to mas daleko, zo ZM to bude do Prahy trochu vacsi problem ale ak to spravis ako v @5 tak to nebude take zle, len ci to tam vydrzis s tym ze pojdes domov mozno tak raz za mesiac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ja osobne chodím domov raz za mesiac, lebo je to drahé a vyčerpavajúce
ale v celku ma prekvapilo, o koľko je brno lacnejšie oproti ba...
a inak, diki za odpovede