nikdy som nemal problém nájsť aj niečo veľmi lacné. Treba to však sledovať pretože občas tam nájdeš aj veľmi veľké zľavy. Záleží aj od toho či tam ideš na krátko alebo hľadáš ubytko na dlhodobo...potom nič
hahahaha !!!
ja som bola cez leto v prahe s kamoskami a chceli sme strasne setrit, tak sme spali v takom hosteli naokraji a platili sme 120kč/noc osoba a proste nebolo to az take zle, akoze ziaden luxus,ale o to nam neslo, aleani za svet si nespomeniem ako sa to volalo!
Pension 15 ja odporúčam, veľmi pekne tam je, na recepcii milá teta no a za noc pre 2 zaplatíš 25 eur za najlacnejší typ ubytka, 45 za najdrahší (apartmán aj s kuchynkou) A je to blízko vlakovej stanice (10 minút možno?), bez problémov prejdeš aj pešo a teda je to blízučko aj centra. Ja mám super skúsenosť a dostala som sa k tomu tiež len cez odporúčanie iných ľudí Lacné, pekné a blízko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nikdy som nemal problém nájsť aj niečo veľmi lacné. Treba to však sledovať pretože občas tam nájdeš aj veľmi veľké zľavy. Záleží aj od toho či tam ideš na krátko alebo hľadáš ubytko na dlhodobo...potom nič
nie je to žiadný luxus ale na prespatie to stačí...
» prague-hostels.cz/...
ja som bola cez leto v prahe s kamoskami a chceli sme strasne setrit, tak sme spali v takom hosteli naokraji a platili sme 120kč/noc osoba a proste nebolo to az take zle, akoze ziaden luxus,ale o to nam neslo, aleani za svet si nespomeniem ako sa to volalo!