Mudro vravite milostpan, vase blahorodie, aj moje srdce sa bury a trha proti nespravodlivosti pachanej na prostom lude, vase blahorodie, mudro vravite, treba sa zburit a chranit si slobodienku nasu, ved co si bez nej pocneme? Svoju ludskost stratime a nebude viac rozdielu medzi nami a tymi oveckami v mastali, klaniam sa pred vasou mudrostou, milostpan a nech vam prozretelnost dozici dlhy zivot.
Oni sú zvyknutí, že sa na nich nadáva aj bez protestov, myslíte si, že pár prihriatých transparentov im vstúpi do svedomia ? xixixi naivné banániky xixi
@james144 presne tak ! Za toto musia niesť zodpovednosť a som veľmi rád, že my Slováci sa pomaly ale isto učíme protestovať. Na proteste v Bratislave ich bolo zopár tisíc, podľa mňa slušné číslo no v piatok by mohlo prísť ešte viac ľudí.
@jezkobezkopichliacik tu nejde o transparenty, transparenty sú iba čerešnička na torte, ale o zosilnenie tlaku na politikov. Toho sa oni boja ako čert svätenej vody. Pretože inak to ututlajú ako aj ostatné kauzy.
@pumaamravec a ako inak vyjadrit svoj nesuhlas k celej veci ako protestom? sediet na zadku tiez nie je riesenie. a takze sup sup protestovat a burit sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Závisí to len od nás.
A spatné dokazovanie korupcie je prakticky nemožné.
Ututlú to, len to nebude za mesiac, ale za dva.
Jediná reálna forma protestu, ktorou by občania aj niečo dosiahli je nevoliť , alebo voliť nových ludí a na starých hodiť bobek.
Ale to sa tiež nestane.