Neprakticki ludia su taki co si nevedia odstranit elemtarnu zavadu v pocitaci, opravit defekt na bicykli , cakaju radsej 20 minut na autobus ako sa prejst kilometer a pol po cerstvom vzduchu, na vsetky malickosti si volaju expertov ktorym platia peniaze za to, ze nic nespravila a tak podobne.... jednoducho ludia s dobrymi financnymi moznostami uhyckani sluzbami, lebo za peniaze vam dnes uz kludne utru aj zadok.
Nie je to pravidlom, ale prakticki ludia byvaju casto ti, ktori su cajstejsie odkazani na svojpomoc , pestuju si tak prakticnost v sebe a su tak v beznom zivote ovela schopnejsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
proste fakty ...
Nepovazujem sa, aj ano. Ako kedy. Myslim, ze ani jeden extrem nie je dobry
co ked sa mi vypali ziarovka a ja si budem musiet zavolat firmu na to aby mi ju vymenila?
tak toto fakt nie.. taky su na prd
Nie je to pravidlom, ale prakticki ludia byvaju casto ti, ktori su cajstejsie odkazani na svojpomoc , pestuju si tak prakticnost v sebe a su tak v beznom zivote ovela schopnejsi.