čaute ľudia chcel by som natočiť jeden prank ale neviem ako by som to mal spraviť aby ma bolo počuť (neviem či by som si tam nemal dať nejaký mikrofón alebo niečo také). ZA VSETKY ODPOVEDE PREDOM DAKUJEM
@sufurky Počuj asi nemáš nič iné na práci len urážať ľudí čo sa chcú zabaviť a skúsiť niečo nové. Povedz čo si ty také skúsil naposledy okrem honenia si v sprche keď tvoji rodičia boli vedľa v izbe??? Ak si vymyslíš niečo normálne tak mi napíš a už si nehoň v sprche
@tomyvantv
Taky som maličký oproti tebe kde som ho urazil keď si mentálne zaostalejší vopred mi to nahlas budem mať pre tvoju osobu pochopenie to čo robíš keď tvoji rodičia sú v inej izbe ma nezaujíma honimir a nechceš ma prísť zbiť s kamarátmi so základnej
Musis si kupit mikrofon bezdrotovy lebo ked budes natacat kamerou s 2 metrou tak asi ten prank velmi nevyde a ak budes natacat z vacsej dialky tak zas nebude pocut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Taky som maličký oproti tebe kde som ho urazil keď si mentálne zaostalejší vopred mi to nahlas budem mať pre tvoju osobu pochopenie to čo robíš keď tvoji rodičia sú v inej izbe ma nezaujíma honimir a nechceš ma prísť zbiť s kamarátmi so základnej