jedine s cim suhlasim v tomto okopirovanom texte je odpor voci testovaniu na zvieratach, odpor voci cirkusom a takisto odmietam kozenne vyrobky... mlieka sa vzdat nemienim... masa by som aj chcela, ale zial dokazem vydrzat tak najviac 2mesiace... pizza bez sunky je proste zla
ja sa divim ze sa ti stale chce zakladat ankety o tom istom vegetarianstvo, utrpenie zvierat atd.. uz daaaaaaaaaaaaaaavno tu nebola anketa o polovnikoch, co povies?
myslíš že ked tu budeš dávať fora o utrpení zvierat niekto si povie aha čo robím je zlé? nemyslíš že keby s tým niekto chce prestať tak to dávno urobí aj bez tohto dalšieho zbytočného fora?
Vy si akoze VAZNE myslite ze pokusy na zvieratach sa robia preto aby sa tym zvieratam ublizovalo? Ze to proste prebieha tak, ze proste pichnu nieco tomu zvieratu a povedia si
"LOL uvidim co to s nim spravi LOL LOL LOL ROFL HA HA ono si to vyvracalo creva, to je HALUZ pichnem to dalsiemu!!!!!!!!11"
Ja poznam osobne jedneho lekara co aj tieto pokusy robi, a mozem Vam povedat, ze sa k tym zvieratam sprava DALEKO lepsie ako poniektori majitelia svojich psov.
Teoreticke znalosti nejakych ucinkov liekov nam mozu povedat len tolko a tolko. Ked chce niekto z Vas tie zvierata v tom testovani nahradit, ok prihlaste sa.
@xhtml uvedomovať čo? kebyže zvieratá ako kravy a sliepky nezdomácnime, tak ich vo voľnej prírode trhajú za živa iné zvieratá. ľudia ako ty by sa mali najprv zamyslieť nad tým za čo vlastne bojujú aby nikto nejedol mäso, mliečne výrobky, vajcia atď? a čo sa stane potom s kravami? myslíš, že ich niekto bude chovať na okrasu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
"LOL uvidim co to s nim spravi LOL LOL LOL ROFL HA HA ono si to vyvracalo creva, to je HALUZ pichnem to dalsiemu!!!!!!!!11"
Ja poznam osobne jedneho lekara co aj tieto pokusy robi, a mozem Vam povedat, ze sa k tym zvieratam sprava DALEKO lepsie ako poniektori majitelia svojich psov.
Teoreticke znalosti nejakych ucinkov liekov nam mozu povedat len tolko a tolko. Ked chce niekto z Vas tie zvierata v tom testovani nahradit, ok prihlaste sa.