chudobnych je vacsina. keby sa zgrupli a povesali par bohatych, tak by im nikto nic nemohol. moc je v pocte a nie v nejakych pseudo nalepkach, ktore si vymyslela nasa spolocnost.
Nie, nesúhlasím. Fyzická sila a bohatstvo sú veci, ktoré nepochádzajú z vnútra človeka. Aj ten "najposlednejší" môže byť v skutočnosti silnejší ako niekto, kto je pomyslene o tisíc priečok nad ním. Môže nad nimi niekto mať moc, môžu byť dokonca ovládaní..... ale dušu niektorých ľudí nezlomí nik a nič na svete
bohatstvo je len psychologická zbraň (ilúzia) ktorá dovoluje vytvárať v spoločnosti nerovnosť a neexistujúce pomyselné múry, navyše dokáže z tejto nerovnosti vytvoriť aj fyzikálne odlišnosti ktoré sú dôkazom len a len sily človeka... čím mocnejší človek je (moc - agresia, energia, inteligencia) tým väčšiu prevahu má nad väčšinou a tým bohatší (môže ale aj nemusí byť) ...
bohatstvo preto vnímam ako úmernosť moci - prirodzeného výberu ... na druhej strane, sme už dosť ďaleko na to aby sa náš druh uvedomil a odčlenil od zvierat a organizmov na duchovnej úrovni (vyššej úrovni) ... kde bude bohatstvo a nerovnosť, tam bude vždy dôkaz toho že nie sme pripravení nosiť vyšší titul ako divé zvieratá
ja preto s tvrdením súhlasím ... aj keď súhlasím aj s tvrdením pohromy (nie sú to protichodné tvrdenia, iba poukazujú na to aký je system labilný) ... no strach a bariéry vytvára velmi dobre
@madtwatterphd@9 kde zijes
bohaci maju vacsinou nad 40 , ti uz velmi ziadnu samicu neoplodnia
to ze sa okolo nich toci najviac slapiek je jedna vec
ale tie urcite nechcu mat deti
a prave cim chudobnejsi ludia su, tym maju viac deti a to je nevyvratitelny fakt
@obliviate nehovorim o starych pupkatych slintajucich multimilionaroch ale o chlapoch v produktivnom veku ktori si uz mozu dovoli rozhadzovat. aj v 30ke ak sa ked ked chlap nieco vie a je uspesny.
chlap moze mat deti aj v 70ke ak mu este stoji.
A praveze tie "zlatokopky" po detoch tuzia (nie kazda ale vacsina). Preto si hladaju uspesneho chlapa s ktorym mozu mat deti.
@madtwatterphd zlatokopky tuzia po dietati ? tak nie nahodou po peniazoch
netusim kto je bors kollar ale predpokladam ze ma vela deti ked si ho dpomenul no to ze ma jeden bohac vela deti nemeni na fakte ze najviac deti maju prave ti chudobni
@obliviate bohati a mocni ludia ich maju tiez vela pretoze sa o ne dokazu postarat pozri kolko maju spevaci herci podnikatelia mileniek, kolko krat sa rozvedu a kolko krat si zalozia rodinu., ale mas pravdu ze trebars aj chudobni cigani si ich robia ako na beziacom pase, ale tych motivuje v prvom rade socialka.
Ad zlatokopky prave preto si hladaju uspesneho chlapa pretoze mat dieta s chudobnym 20nikom je pre ne moc velky risk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bohatstvo preto vnímam ako úmernosť moci - prirodzeného výberu ... na druhej strane, sme už dosť ďaleko na to aby sa náš druh uvedomil a odčlenil od zvierat a organizmov na duchovnej úrovni (vyššej úrovni) ... kde bude bohatstvo a nerovnosť, tam bude vždy dôkaz toho že nie sme pripravení nosiť vyšší titul ako divé zvieratá
ja preto s tvrdením súhlasím ... aj keď súhlasím aj s tvrdením pohromy (nie sú to protichodné tvrdenia, iba poukazujú na to aký je system labilný) ... no strach a bariéry vytvára velmi dobre
bohaci maju vacsinou nad 40 , ti uz velmi ziadnu samicu neoplodnia
to ze sa okolo nich toci najviac slapiek je jedna vec
ale tie urcite nechcu mat deti
a prave cim chudobnejsi ludia su, tym maju viac deti a to je nevyvratitelny fakt
chlap moze mat deti aj v 70ke ak mu este stoji.
A praveze tie "zlatokopky" po detoch tuzia (nie kazda ale vacsina). Preto si hladaju uspesneho chlapa s ktorym mozu mat deti.
Jo tak boris kollar je asi velmi chudobny
netusim kto je bors kollar ale predpokladam ze ma vela deti ked si ho dpomenul no to ze ma jeden bohac vela deti nemeni na fakte ze najviac deti maju prave ti chudobni
Ad zlatokopky prave preto si hladaju uspesneho chlapa pretoze mat dieta s chudobnym 20nikom je pre ne moc velky risk.
0:25