my sme to hrali s chalanmi v tábore...bola som jediná baba a skončila som v podprsenke a kraťasoch " alebo som sa musela prezliecť do plaviek,(bolo pol druhej ráno mimochodom) zaklopať vedúcim a vypýtať si kilo cukru
fuuu neznášam takéto hry... nikdy som ich nemala rada, ani ako dieťa, ani ako veľké dieťa. neznášam pýtať sa ľudí osobné otázky a neznášam, keď sa mňa pýtajú osobné otázky.... :/
som z tej generacie deti,ktora hravala rozne hry aj vonku,touto nevynimajuc takze ano hral som a prihody boli rozne..skus vybehnut von a sa hrat s kamosmi a nesed tu jak drbko alebo sa nauc pouzivat ypsilony
pravda bola vždy OK s tým som nemala problém a čím tajomnejšia imtímnejšia otázka tým lepšie ale úlohy neznášam, nerada robím veci čo mi prikážu. Nerada robím trápne veci. Trapasov mám dosť aj bez toho. ^_^
taa taky trapas že kamoška točila a na mna padla flaša som si vybrala odvahu lebo som si velmi nechcela nicit pravdu kedže pravdu sme mohli použit len 3-krát... mala som ísť za svojím idolom do domu a povedať mu že ho milujem bolo to hnusnéé ale potom som mu to vysvetlila no aj tak to bol najväčší trapas za celý život
Prehrozné chvíle. Bola som jediná ktorá si vždy dala odvahu a schytala najväčšie blbiny. Raz zašli ďaleko a povedali mi:Stahni gaťky a bež po ulici so slovami en 5 centov za chlp. (pre pedobearov neurobila som to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
What is your favorite pizza? -.-