este budete plakat.. socializmus dostal cely svet do sraciek (ano, to co vladne vo svete ma od kapitalizmu daleko, pretoze kapitalizmus necha skrachovat kludne aj polku trhu) a taki socani ako ty sven budu na zozname topiacich sa v srackach hned na prvom mieste potom si snad uvedomis, ze lavica je cesta.. ale do riti...
@sisska ako sa to vezme bohužiaľ mám tú smolu, že som sa narodila a žijem na slovensku. ale sever je fascinujúci. nádherná krajina, šťastní ľudia (a poniektorí dosť feši , úžasné filmy, bicykle, soby, polárna žiada, vysoké dane...
nikdy som tam nebola - zatiaľ - možno to vidím príliš idealizovane, ale tými šťastnými ľuďmi a perfektnými filmami som si istá
@tommyhot jasné lebo pravica tam vôbec nešla aby nakradli čo najviac..ešte aj tých čo nemajú nič okrádajú ..klamári ..sú to obyčajný bezcharakterný pajáci a radička je len bábka s ktorou hrajú divadlo ...celú politiku postavili na antificovskej politike a žiadne argumenty AKO POMôCŤ SLOVENSKU NEMALI ..jedine vykrikovať kto čo spravil zle a to bolo všetko
@matinho777 nie ja som nereagoval na slovo zmrd, ani by som netvrdil že som čistý pravičiar, ale hodnota tvojho príspevku bola nulová, ak sa potrebuješ vykričať, alebo nejakú pravicovo-ľavicovú krivdu máš v sebe nedoriešenú, tak si skús najst hobby, daj sa na šport porozprávaj sa s odborníkom, len zbytočne nespamuj fóra
@matinho777 to že nie som teraz v blave tiež neznamené, že som tam nebol keď som si vyplňoval profil a nepociťujem potrebu si meniť nejaký profil na nejakom servery keď som niekde inde, je to dosť nepodstatné, vidím v tebe potrebu rozoberať druhých, ale mal by si najprv začať sebou, kým si seba neporiešiš, druhých riešiť ti moc nepôjde, ako vidno aj z tohto príkladu...
nepochopím jednu vec, obmedzenosť niektorých jednicov druhu homo sapiens sapiens (bohužiať tiež prislúchajú k tomu druhu) vo vyjadrovaní sa k témam, o ktorých nemajú ani šajnu, prečo to vlastne robia? ak tu niekto študuje psychológiu, je ot veľmi dobrý námet na diplomovú prácu
tvojou odpoveďou na otázku "prečo máš severské meno ako nick?" je iba "sprostá kapitalistka"?
ale tak vidno, kto je tvojím vzorom. ujo, čo tiež odpovedá iba na to, čo mu vyhovuje, prípadne na 5 rôznych otázok uvádza jednu odpoveď, ktorá zväčša ani s jednou otázkou nesúvisí.
ale hlavne, že ty si vzdelaní a my sme hlúpy.
@fanklublbl zaujímavý postreh, s ktorým sa absolútne stotožňujem. podľa mňa na to, aby človek vedel politiku triezvo a objektívne hodnotiť, tak nestačí, aby o nej čítal a počúval, musí byť proste "v tom" a mať niečo "odžiťé", lebo takto je to len o vplyve okolia a emóciách.
@matinho777 presne takúto útočnú odpoveď na mňa som od teba čakal a určite poznáš príslovie:" Trafené hus zagágala" a máš aspoň štipku sedliackeho rozumu, tak ti dojde ako si sa prezradil, myslím že k tomu toľko, kým budeš trepať niečo o čom nemáš ani páru, zbytočne s Tebou strácam čas...
@luc.ka lenže najsmutnejšie je, že niektorí ani nečítajú a nepočúvajú, majú v hlavách usadené svoje bludy a márne im budeš niečo vysvetľovať...
@fanklublbl vidíš teraz si sám uviedol že tvoj predošlí príspevok si napísal tak aby som ťa mohol odjebať ..tzn. že si sa odjebal sám ..tzn. že tá hus si ty ...& sám si dokonca odpovedáš na svoje nevyriešené komplexy citujem ťa "..niektorí ani nečítajú a nepočúvajú, majú v hlavách usadené svoje bludy a márne im budeš niečo vysvetľovať.." ..prajem ti aby si už dostal rozum lebo ten vek by si už nato mohol mať
ale inak sa dalo cakat že to smer vyhra, kedze on vyhral aj parlamentne volby, jediny dovod preco prehrali je ten, že prehrala SNS a teda nemal smer s kym zostavit koaliciu, smeru stale veri priliz vela ludi
@fanklublbl lenže ide o to, že tym ludom, ktori boli v minulej vlade skoro každy doveruje, co ukazali aj parlamentne volby, ked dobrych 40% dostal smer a rovnako aj tieto, ked každy poznal tych ludi, kedze boli v minulej vlade...
ale to je len moj nazor, ja som sa napr pozerala kto za aku stranu vystupuje
@sandy114 bohužial ludia sú blbí a demagógia funguje stále, veď sa pozri aké debilini mi @matinho777 píše,,, pri komunalnych volbach sa až tak nepozeraj kto je za akú stranu, ako skôr na to, kto je aký človek....
@matinho777 si na tom ešte horšie ako sedliak, takže poporiadku
* nie, ona nás dostala do takých sra*iek, že dvihnút DPH je len jedna z možností, ako sa vyhnúť situácii, do ktorej sa dostalo napríklad grécko (tam tiež vládla priblblá lavica)
* nie ona skôr populisticky začala stavať dialnice takým spôsobom, že by sme zadĺžili ešte aj naších vnukov, dialnice áno, ale nie desatnasobne predražené
* presne tak, tento bod si vystihol
* maďarské záujmy sú vykonkštruované vec, to nie je pre nás slovákov podstatné a ohrozujúce, je to stupidita, skôr by som tam dosadil miesto slova maďarské slovo vlastné, vtedy by to bola stopercentná pravda
si najprv naštuduj o čom to celé vôbec, myslím že tak isto by som mohol s tebou diskutovat o sukcesii, epigenetike či brute a a bol by si rovnako v "obraze" ako si teraz ohľadom politiky, skús diskutovať o tom čomu sa rozumieš...
@fanklublbl môžeš študovať aj celý život a aj tak budeš len debilko a obyčajný trápny šašo ktorý bezhlavo hádže pojmami lebo také niečo ako "mať rozum" to si nenaštuduješ
@sven nestacia ti jeho vyjadrenia???aha chapem ty si kkt od prirody cize to nevidis , nechapes ...pocuj debilko 95% uzivatelov birdzu je pravicovo zameranych tak ta poprosim chod uz s tym ficom a tvojimi dristami do p.ce ok??? nikoho tu nezaujimaju tvoje chore nazory.
@bossinko@filipkoo@aguri500 to nemá zmysel, oni nechcú diskutovať a argumentovať, klasický prípad SNS voličov, oni sa chcú hádať, urážať, asi sa potrebujú aspon na chvílu stat stredobodom pozornosti, pretože v reálnom živote o tom môžu len snívať, smutné
@fanklublbl Pozri sa na štýl diskusie a potom hovor kto tu nechce diskutovať... @sven nevie pochopiť,že nie sú všetci ako on a môj názor je úplne odlišný od jeho. -koniec diskusie z mojej strany-
@sven Už mi daj pokoj a neotravuj ma,som zvedavý či by si vedel povedať svoj názor nahlas,na internete je frajer každí a prestaň tu každému nadávať,svedčí to iba o tvojej nízkej inteligencii...
@sven ja si mam priznat chybu??? ti jebe???naco budem vypisovat argumenty niekomu kto ich nedokaze pochopit a vkuse drista tie svoje chujoviny... ty nie si schopny diskutovat a na to som mal prist skor...a nie si jediny vsetci smeracikovia su rovnako trafeni malo ale presne.
tak a teraz naposledy DAJ MI POKOJ MNA NEZAUJIMAJU DEMENTI AKO SI TY. zi si svoj trapny zivot typu nikde som nebol nic nemam ...
@sven a čo keď je Žilina červená? to nemôžem mať iný názor ako ostatní či čo? či davová psychóza, keď sú všetci blbí tak budem aj ja či? ježiiš to je názor..
@sven KOLKO KRAT TI MAM ESTE NAPISAT ,ZE MI MAS DAT POKOJ???NACO BUDEM PISAT NIECO NIEKOMU KTO SI PISE TO ISTE STALE DOOKOLA??? DAJ MI POKOJ .SEREM NA TEBA AJ NA TVOJE JEBNUTE NAZORY.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
si vymysli aspoň nejaké originálne pomenovanie, ako "bašta pravice". ale čo čakať od ľudí bez schopnosti vlastného myslenia.
a inak zdieľam otázku, čo dala @sisska hoci pochybujem, že pointa bola zo strany jej adresáta pochopená
nikdy som tam nebola - zatiaľ - možno to vidím príliš idealizovane, ale tými šťastnými ľuďmi a perfektnými filmami som si istá
@tommyhot jasné lebo pravica tam vôbec nešla aby nakradli čo najviac..ešte aj tých čo nemajú nič okrádajú ..klamári ..sú to obyčajný bezcharakterný pajáci a radička je len bábka s ktorou hrajú divadlo ...celú politiku postavili na antificovskej politike a žiadne argumenty AKO POMôCŤ SLOVENSKU NEMALI ..jedine vykrikovať kto čo spravil zle a to bolo všetko
@sandy114 a ty si kto Radičová ?
@rischo ti tupí nevzdelanec.
@kalbun hej viac než ty.
@fanklublbl choď si zahúliť.
@gwendolyn tvoja Žilina je tiež červená takže na tvojom mieste by som bol ticho.
@etelnair sopliak sa ozval
@filipkoo ale veď KE sú červené tak čo s tebou je ?
@aguri500 Prešov je červený ty sprostý bolševik
@fanklubblb hej blb Ftáčnik je tvoj pán a ty si jeho pes
@bossinko Dvaja z troch ľudí čo uvidíš alebo poznáš sú červený a volia Fica.
@luc.ka sprostá kapitalistka.
@tryptaminedream Ďakujem.
Inak aj keby už totálne nič neurobili už len to že nás zbavili tria Fico Mečiar Slota je služba slovensku na nezaplatenie.
ale tak vidno, kto je tvojím vzorom. ujo, čo tiež odpovedá iba na to, čo mu vyhovuje, prípadne na 5 rôznych otázok uvádza jednu odpoveď, ktorá zväčša ani s jednou otázkou nesúvisí.
ale hlavne, že ty si vzdelaní a my sme hlúpy.
@fanklublbl zaujímavý postreh, s ktorým sa absolútne stotožňujem. podľa mňa na to, aby človek vedel politiku triezvo a objektívne hodnotiť, tak nestačí, aby o nej čítal a počúval, musí byť proste "v tom" a mať niečo "odžiťé", lebo takto je to len o vplyve okolia a emóciách.
@luc.ka lenže najsmutnejšie je, že niektorí ani nečítajú a nepočúvajú, majú v hlavách usadené svoje bludy a márne im budeš niečo vysvetľovať...
@sandy114 komunálne voľby nie sú až tak o politických stranách a už vonkoncom nie o pravici či ľavici...
tým že zvýšila DPH ?
tým že zastavila výstavbu dialnic ?
tým že nasľubovali HORY DOLY ABY SA DOSTALI DO VLÁDY a nič nesplnili ?
tým že ich trápia maďarské záujmy a Slovensko je až na druhom mieste ? ..no to som fakt zvedavý čo ideš vykúzliť
ale to je len moj nazor, ja som sa napr pozerala kto za aku stranu vystupuje
@sandy114 bohužial ludia sú blbí a demagógia funguje stále, veď sa pozri aké debilini mi @matinho777 píše,,, pri komunalnych volbach sa až tak nepozeraj kto je za akú stranu, ako skôr na to, kto je aký človek....
@matinho777 si na tom ešte horšie ako sedliak, takže poporiadku
* nie, ona nás dostala do takých sra*iek, že dvihnút DPH je len jedna z možností, ako sa vyhnúť situácii, do ktorej sa dostalo napríklad grécko (tam tiež vládla priblblá lavica)
* nie ona skôr populisticky začala stavať dialnice takým spôsobom, že by sme zadĺžili ešte aj naších vnukov, dialnice áno, ale nie desatnasobne predražené
* presne tak, tento bod si vystihol
* maďarské záujmy sú vykonkštruované vec, to nie je pre nás slovákov podstatné a ohrozujúce, je to stupidita, skôr by som tam dosadil miesto slova maďarské slovo vlastné, vtedy by to bola stopercentná pravda
si najprv naštuduj o čom to celé vôbec, myslím že tak isto by som mohol s tebou diskutovat o sukcesii, epigenetike či brute a a bol by si rovnako v "obraze" ako si teraz ohľadom politiky, skús diskutovať o tom čomu sa rozumieš...
@filipkoo Nie som Sulíkovec ako ty takže asi ťažko môžem húliť.
@fanklublbl opakuješ to čo som povedal ja o tebe ? SSi fakt úbohý
@bossinko Klamú ti aby si sa nerozplakal že si sám.
@bossinko
pravica lavica to je pre mna hovno ja som clovek normalny preto kracam rovno
@filipkoo moju mamu si do huby neber ty zasran pojebaný.
@bossinko pravičiar len opakuješ ako papagáj lebo si tupý na to aby si niečo dokázal vymyslieť to je úbohé aj na teba
@bossinko ja som začal nadávať ?? To jenejaký tvoj lacný vtip ? Prečítaj si moje príspevky a uvidíš kto tu začal nadávať 1.
tak a teraz naposledy DAJ MI POKOJ MNA NEZAUJIMAJU DEMENTI AKO SI TY. zi si svoj trapny zivot typu nikde som nebol nic nemam ...