Ahojte, som zvedava co myslite o odbore pravna administrativa v Presove /Bankovni institut vysoka skola/...a ci je dakto z vas studentom tej skoly?????????????????????????????
V tých článkoch kritizovali väčšinu súkromných vysokých škôl, samozrejme aj túto. Môj názor - ak si nechceš kúpiť titul alebo ak sa nechceš hanbiť, že akú školu si to skončila, tak tam nechoď.
tak to je skoda inac ale podla mna sukromne skoly boli vzdy o tom, aby bohati a hlupi ziskali diplomy ...takze asi budes mat pravdu, ze to hanba bude .-(
fakt, právo je podľa mňa veľmi nevďačné. Vždy budeš tá zlá, buď musíš niekoho žalovať, alebo nejakého ničomníka obhajovať, o obchodnom práve ani nehovoriac - mnohí ťa budú volať príživníčka na nešťastí iných. A kde je pokoj v duši? Navždy preč. Budeš sa voziť síce v méďáku, ale stále hlboko zamyslená.
Nie je nad povolanie z nejakým pekným poslaním. Len škoda, že som si toto neuvedomoval pred 15 rokmi.
....no viem si to predstavit, ze to taky uzasny pocit nie je....ale mna pravo zaujima.popozerala som uz vsetky odbory na vsetkych skolach a nic take som nenasla co ma zaujimalo..no neviem , co bude so mnou....inac da sa zvladnut studium?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nesleduješ dianie vôkol seba?
Plzeň? Trenčín?
Skús si vybrať inú školu. A prečo právo? To sú zbytočnosti : )
hihi...ty studujes dakde???
Nie je nad povolanie z nejakým pekným poslaním. Len škoda, že som si toto neuvedomoval pred 15 rokmi.