Právnická fakulta Trnavská univerzita - IDE TAM NIEKTO?
Čaute Prijali ma na právo na Truni. Chcem vedieť či sa niekto z vás tam chystá prípadne už tam chodí Neviem čo s intrákom,lebo tie čo sú v ponuke sú nič moc teda.. Díky
@v3nty práveže do jébé je oveľa lepšie dochádzanie ako do zavaru.
ja som žila dva roky v jébé a neviem si vynachváliť. ok, to dochádzanie by nemuselo byť ale ten intrák je najtopka čo trnava ponúka. my sme boli prevelice spoko ale to hlavne preto, že sme sa tam stretli obrovská partia, ktorá si rozumela.
a tento rok som bývala len jeden semester na vúje a o ničom.
ja celkovo neľúbim TT a som tam, čo najmenej sa dá. radšej otravujem majysa v BA
@majo ?? neviem o tom, že by si tam žil a vedel ako chodia busy! to, že ty si si vždy zmyslel neskoro večer, že ma chceš tak ja za to nemôžem, že posledný tam šiel o 11
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ja idem už do 4.ročníka.
ako prváčka dostaneš buď jaslovské alebo zavar. pominulé roky to tak vždy bolo.
ja som žila dva roky v jébé a neviem si vynachváliť. ok, to dochádzanie by nemuselo byť ale ten intrák je najtopka čo trnava ponúka. my sme boli prevelice spoko ale to hlavne preto, že sme sa tam stretli obrovská partia, ktorá si rozumela.
a tento rok som bývala len jeden semester na vúje a o ničom.
ja celkovo neľúbim TT a som tam, čo najmenej sa dá. radšej otravujem majysa v BA