tak aké to tam je?? je to moja poistka tak neviem ci to bola dobra volba alebo nie... su lepsie statne skoly?? neviem kam mam ist, no ked ma nikam nezoberu tak asi len Sladkovicovo
Počula som niečo o tej škole, ale tuším to nebolo vo veľmi pozitívnom zmysle. Ale lepšie ako nič.
Ja chcem ísť tiež do Trnavy, teda ak sa nedostanem na právo do zahraničia, ale to by sa mi asi neoplatilo. Neviem. Niekedy som po inom netúžila, ale Slovensko je Slovensko.
7. prečo by sa neoplatilo keď budeš na karlovke dostaneš intrák lebo si zďaleka lepšie platové podmienky to je fajn nie ?. ale Trnava je naj riešenie na SR .)
to kto povedal že na karlovku sa dostanú len pracháči ? D tak toto je záder, toodkiaľ máš poznám ľudí čo sú tam ale že by boli lovatí zabudni kto sa učí ten má
nooo tak to sladkovicovo som si dala aj ja.ale budem robit prijimacky. a tiez som si dala pravo do BB,do TT a do BA na komenskeho ale sak to dovi,dopo.a uz ani nemam zaujem tam akosi ist.tak ale aj tak si myslim ze na pravo sa nikam nedostanem lebo nematurujem prave na gympli ale na SSOS a zameranie CR a take ze filozofia a sociaologia...to sme nikdy nemali...dost husto teda
uvidíš ak ti vydáá do bb by som nešiel nehorázna korupcia a ba strácajú kvalituuž len preto že berú ľudí do priemeru a bude to tam asi aj na draka keďže sa snažia dohnať TT ja som v TT a je tu good a Čechy na prmačy na to sú aj testy tie sa treba naučiť robiť..
akoze vies co?ja tu knihu mam s tymi otazkami co tam su ako neviem kolko myslim ze tisic otazok.a ako take hovadiny?akoze o panovnikoch a tak...preboha to mi je naco??a co cr??nevies nic o tom?
samozreme že biflovačky D.2600 otázok má biela kniha na ukáčku na české sú logické veci tie testy .. ak sa nevieš učiť nechcem ťa podceňovať z tvojej školy ako mám známych ktorí nie sú z gympla a pohoda ale je to ho dosť ..
aha no ja mam asi inu knihu a sak neva.len mne sa taaak nechce ucit ani teraz.v utorok maturujem zo sloviny a ja sa neviem prinutit si k tomu sadnut bo aj ked si k tomu sadnem tak to zatvorim uz mam proste toho plne zuby..no si nemysli ze kvoli tomu ze to je sukromna ze nic neviem a ze tam nic nerobime.opak je pravdou tam sa maka,teda aspon ja som musela aby som mala vysvecka take ake som mala
No, lebo čo budem mať z toho, ak vyštudujem české zákony? Viem o tom, že si spravím nejaké skúšky a bude všetko ok, ale aj tak je to iné študovať v slovenčine. A navyše, nemám chuť ísť medzi debilných Čechov.
Ja som v BB.....Podla mna to maš jedno.....Na všetkych z tych škol učia v podstate dost vela tych istych vyučujucich......Ja chodim do BB a tu korupciu no neviem že by to bolo až take strašne podla mna normalny sk priemer....Určite nie strašné
a to že trnava je najlepšia??? Noo neviem....
Urovnou vyučujucich možno ta čarnogurskeho čo som počul.....Sladkovičovo tam maš 3/4 vyučujucich su z BB a zvyšok z BA a inych fakult len si za to priplatiš celkom pekne....No na Karlovku sa dostať.
Ja som sa na Karlovku dostala. Testy su tam uz uplne nove a nevies, co ti tam daju. Ale idem do Sladkovicova, lebo chodim do prace. A co sa tyka Trnavy... Mam tam dost kamaratov a co sa tam deje tento rok... Nie su ziadne povinne volitelne predmety a je tam tiez neskutocny bordel. Len niektori namysleni ludia, co si myslia, ze chodia na naj skolu (TT), kydaju na ostatne. A pritom, zase az take mozgy tam nie su. A prijimacky tam tiez nie su take tazke...
viem zohnat testy na prijmacky na pravo do sladkovicova.testy z dejepisu, nosky politickeho zemepisu, logiky a + otazky na ustny pohovor! kto ma zaujem bud mailom alebo tel. dam viac info
ja do Sládkovičova chodím, odbor právo, a než som sem išla som to tiež mala ako poistku....ale poviem vám že neľutujem....je to iba o tom, komu sa chce ako učiť...učitelia sú zo všetkých možných právnických škˇol, učebnice tak isto...ide iba oto či sa vám to chce učť....ja som spokojná
-----hahaha akože sranda,..že vraj nejaka naj škola v SR?..prestížna?...hahaa
ako sláva naších škôl končí pri hraniciach s ostatnými krajinami,..je úplne jedno či ste v bb na práve alebo v tt,,alebo sládkovičove,, proste máte školu zo sr,,sa teda nemáte nič _,..učte sa neminu anglinu a treba študovať v zahraničí,,každá škola tam je lepšia ako naj. tu,...napr. na viedensku univerzitu beru bez prijimaciek ale treba vediet jazyk,štuuje tam plno slovakov a to už je asi 132 naj škola na svete,..kam sa hrabe nejaka bystricka _ alebo uk,,haha kaože sranda z naších škôl,,na slovensku treba spraviť poriadok s tými školami,,kde kdo si otvorí svoju školu,,čarnogurský v ba, mamojka v sladkovicove,....slovenske skolstvo je bordel, chaos,,, napr. v sldádkovičove učia tí istí profesori ako v bb alebo tt,,aj knihy su také isté,..toto iste povie prof straka v bb čo aj v sladkovičove,,je to na každom kto sa to naučí,,,ale je to aj o tom kto je aký šikovný,kto ma aké kontakty kto sa ie obracať,,neznamená že kto skonči v bb že je zavodou a bude z neho druhý valko,,,,napr do sladkovicova chodí syn prok. trnku,,,kto myslíte že bude mať lepšieho fleka po škole?.. ,..a druha vec ked si na dvere napíšem judr kto vie kde som študoval,,ked chodte na školu v sr je to uplne jedno :_D,..tu ide aj o prax,,aj počas školy u koho praxujeteale hlavne aky je kdo šikovný ako vie kto využiť svoj titul lebo právo je všade rovnaké,,či su to knihy,,osnovy alebo učitelia,,taže tak,,,učiť sa jazyk a napr. do viedne chodit, :_D viedenskú univerzitu poznajú všade ._D príp. ta Karlova,,alebo masarykova,,neviem či aj masarikova je dobra ale as i hej ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja chcem ísť tiež do Trnavy, teda ak sa nedostanem na právo do zahraničia, ale to by sa mi asi neoplatilo. Neviem. Niekedy som po inom netúžila, ale Slovensko je Slovensko.
No, lebo čo budem mať z toho, ak vyštudujem české zákony? Viem o tom, že si spravím nejaké skúšky a bude všetko ok, ale aj tak je to iné študovať v slovenčine. A navyše, nemám chuť ísť medzi debilných Čechov.
Ale ja nechcem medzinárodné právo. A nech si ide každý kam len chce. Mne je to z duše jedno.
a to že trnava je najlepšia??? Noo neviem....
Urovnou vyučujucich možno ta čarnogurskeho čo som počul.....Sladkovičovo tam maš 3/4 vyučujucich su z BB a zvyšok z BA a inych fakult len si za to priplatiš celkom pekne....No na Karlovku sa dostať.
k tvojej otazke-statne skoly su samozrejme lepsie
ako sláva naších škôl končí pri hraniciach s ostatnými krajinami,..je úplne jedno či ste v bb na práve alebo v tt,,alebo sládkovičove,, proste máte školu zo sr,,sa teda nemáte nič _,..učte sa neminu anglinu a treba študovať v zahraničí,,každá škola tam je lepšia ako naj. tu,...napr. na viedensku univerzitu beru bez prijimaciek ale treba vediet jazyk,štuuje tam plno slovakov a to už je asi 132 naj škola na svete,..kam sa hrabe nejaka bystricka _ alebo uk,,haha kaože sranda z naších škôl,,na slovensku treba spraviť poriadok s tými školami,,kde kdo si otvorí svoju školu,,čarnogurský v ba, mamojka v sladkovicove,....slovenske skolstvo je bordel, chaos,,, napr. v sldádkovičove učia tí istí profesori ako v bb alebo tt,,aj knihy su také isté,..toto iste povie prof straka v bb čo aj v sladkovičove,,je to na každom kto sa to naučí,,,ale je to aj o tom kto je aký šikovný,kto ma aké kontakty kto sa ie obracať,,neznamená že kto skonči v bb že je zavodou a bude z neho druhý valko,,,,napr do sladkovicova chodí syn prok. trnku,,,kto myslíte že bude mať lepšieho fleka po škole?.. ,..a druha vec ked si na dvere napíšem judr kto vie kde som študoval,,ked chodte na školu v sr je to uplne jedno :_D,..tu ide aj o prax,,aj počas školy u koho praxujeteale hlavne aky je kdo šikovný ako vie kto využiť svoj titul lebo právo je všade rovnaké,,či su to knihy,,osnovy alebo učitelia,,taže tak,,,učiť sa jazyk a napr. do viedne chodit, :_D viedenskú univerzitu poznajú všade ._D príp. ta Karlova,,alebo masarykova,,neviem či aj masarikova je dobra ale as i hej ne?