týmto by som Vám chcela ponúknuť kvalitne vypracované otázky na prijímacie pohovory Trnavskej univerzity v odbore PRÁVO. Spolu s nimi zároveň priložím podkladové materiály k prijímačkám, ktoré zahŕňajú testy so správnymi odpoveďami ku každým okruhom otázok, vrátane podkladov k nim. Na cene sa dohodneme
Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky, kontaktujte ma na t.č.: 0919 357 720.
a ja vám tieto otázky ponúknem zadara a nie len do TT ale na všetky slovenské právnické fakulty, , ale pošlem vám ich len vtedy ak mi dáte jeden rozumný argument, prečo chcete ísť na právo
@ssnehulienka tak tak, ako píše linn, PravF v Trnave je na SK najlepšia a kto je dobrý, robotu si s ňou nájde najskôr. Zamestnávatelia dosť na to pozerajú, z akej si práv. univ. a táto má dobrý kredit. Ak chceš uplatnenie s VŠ mimo SK, treba ísť na medinu alebo IT a na to nemá každý ani talent ani žalúdok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
týmto by som Vám chcela ponúknuť kvalitne vypracované otázky na prijímacie pohovory Trnavskej univerzity v odbore PRÁVO. Spolu s nimi zároveň priložím podkladové materiály k prijímačkám, ktoré zahŕňajú testy so správnymi odpoveďami ku každým okruhom otázok, vrátane podkladov k nim. Na cene sa dohodneme
Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky, kontaktujte ma na t.č.: 0919 357 720.