Ja tam chodim teraz prvy rok a zatial pohodka, akurat nam zacinaju davat same pisomky, tak to zacina byt huste...a s tym prichadza aj vela ucenia, ale to je vsade na kazdej skole
Co sa tyka organizacie na tejto skole, tak ta je nulova, nic sa tam nedozvies v cas
Skola je teraz v rekonstrukcii,ale inak je moderne zariadena, len je tam malo miesta, ale to sa s rekonstukciuo vyriesi.. tiez ma velmi dobru polohu, v blizkosti je vsetko od stanice, namestia, jedalne, obchodou (Maxu) az k barom
Jasne, chodil som na kurz do BA, povodne som chcel ist tam, len mi chybalo par bodikov...
Do Trnavy som sa fakticky nepripravoval vobec, lebo tam boli otazky zväcsa zo zivota...len do tej BA a ted do BA beru len uchadzacov s velmi dobrym prospechom tak neviem ci si dostala nejake otazky, ale asi nie
tak to mas pravdu, su ti na nic uz si si poslala prihlasku do Trnavy? ak ano, tak by ti mali prist otazky, tak sa uc s nich, aj ked je to zbytocne, lebo to su len otazky bez odpovedi..
No este som si prihlasku neposielala, staci to do konca februara.... no neviem neviem ako sa pripravim na tie skusky bez nejakych otazok a materialov.... no ale ved nastudovany dejepis celkom mam - gympel
Rnx.. nezalezi na priemere ale na tom ci vieš historiu,nosku a pod. ja mam priemer 2,5-2,9 ale z dejaku a nosky furt jednotky, určite máš sancu, ale je to o stasti lebo pocitac vybera nahodne 20 otazok, ku kazdej otazke je 5 odpovedi, za spravnu odpoved 8 bodov, za nespravnu -8bodov a za neviem -4body takze tak ais ja sa chystam do trnavy a do BB hadam sa podari
tak to aj mne uz prislo.pozvanka na skusky.ako sa netesim moc bo mam taku knihu ze testy na prijimacky na pravo a dost drb... otazky tam su.fakt ze som len pozerala.som sa naucila nejako pat testov z toho a som to vzdala.aj tak ma nezoberu tak to nema nejaky moc vyznam sa ucit co take vyznamne spravil nejaky panovnik...tiez som si dala na pravo do BA a aj do BB.uz mi prisla aj pozvanka do BB...sak teda nech sa vam dari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak vela stastia, a radim Ti zobrat cizmy, aby si sa moc nezamocila ak skocnis do tej kaluze, horzi nachladnutie a potom si zober Coldrex ten pomoze
Ale tak je to Trnava...
Co sa tyka organizacie na tejto skole, tak ta je nulova, nic sa tam nedozvies v cas
Skola je teraz v rekonstrukcii,ale inak je moderne zariadena, len je tam malo miesta, ale to sa s rekonstukciuo vyriesi.. tiez ma velmi dobru polohu, v blizkosti je vsetko od stanice, namestia, jedalne, obchodou (Maxu) az k barom
ucil saaam???????
Do Trnavy som sa fakticky nepripravoval vobec, lebo tam boli otazky zväcsa zo zivota...len do tej BA a ted do BA beru len uchadzacov s velmi dobrym prospechom tak neviem ci si dostala nejake otazky, ale asi nie