@moccacino z obchodnej akadémie? no neviem neviem, ale áno, je tam potrebný dejepis + náuka o spoločnosti, všeobecný prehľad a logika. Mnoho ľudí chodí na prípravné kurzy pred prijímačkami a hovoria, že bez nich by to nezvládli.
na právo sa dostaneš zovšadial, stačí si vopred vypracovať otázky na prijímačky a naučiť sa ich ale áno, najviac je potrebný dej a Nos...a tie prípravné kurzy sú absolútne zbytočné jediné čo tam urobia je, že odporučia odkial sa treba učiť...
je tu niekto konkrétny kto študuje to právo, alebo máte len silné reči?? Bez urážky, myslím to v dobrom chcel by som sa poradiť a fakt hľadám niekoho schopného radcu
Ja chodím na právo do Trnavy, absolvovala som prípravu u jedného advokáta, ktorý mi poskytol aj kopec materiálov. Sama som si otázky dôkladne vypracovala a skončila som na 1. mieste. Kto by mal záujem, poskytnem informácie aj podklady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ja som sa na právo dostal zo zdravotky...takže sa to v pohode dá
veď tam vôbec nemáte dejepis.. mala si ísť na gympel keď si chcela ísť na právo..