Ahojte Zaujímalo by ma ako ste si pri VŠ našli prax v obore (teda pýtam sa tých čo si ju našli ) A ako ste to riešili s rozvrhom ? ...ja by som niečo hľadala ale rozvrh mám celý týždeň a moc sa s tým hýbať nedá a na technike s tým moc hýbať nedá
no chodim do labaku dobrovolne sama ako prax a nasla som si brigadu v odbore celkom, a chvalabohu som to vzdy nejak s rozvrhom vyriesila. obcas som mala strasne nabite dni ale co uz.
@miso1234 tak na mojej škole je to tak že dostanem na výber z pár rozvrhov, ktoré sú takmer rovnaké a hýbať sa s tým už takmer nedá tak si moc nemyslím že situácia vo vyšších ročníkoch bude o lepšia
no to ako vidim dost zalezi od skoly :/ ja na svojej skole si nemam problem dat cely rozvrch do 2 dnoch, takze bez problemov stiham praxovat a to aj nastastie v mojej oblasti
U nas sa dalo hybat s rozvrhom. A ponuk bolo strasne vela, kazdopadne ja som uz vtedy nejak podvedome tusila, ze pravu sa velmi nechcem venovat...ono treba si vybrat fakt to, co ti pomoze s uplatnenim, nejako nechapem velmi tie studentske brigady ze casnik, roznasac letakov a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov