Padá otázka pre autoznalcov. Bratovi sa podarilo vyjazdiť ocovi nádrž na aute do takej miery, že keď oco včera naštartoval, tak mu to po dvoch sekundách zdochlo (v nádrži mohlo ešte niečo ostať, ale auto bolo zaparkované do mierneho kopca). Bude stačiť do
kazdopadne auto uz skoro naskocilo (rozumej naskocilo a zdochlo) cize naftu dotiahlo k motoru, akurat ze baterka je uz takmer dead tak ju dobijeme a snad potom pojde...
@moonbeam ak tam máte to jebnuté rotačné čerpadlo bosch vpXX ta ho len točte naprázdno ďalej a môžte to odniesť na repas potom rovno ...inak neviem ako to tam máte tie filtre a všetko tak neviem konkrétne poradiť
@moonbeam toľko pekných dieslov starších je s tým sprostým čerpadlom ajajaj a neviem prečo sú EU autá tak debilne robené ale keď mi došla nafta v nissane z 96 tak som 2 krát otočil klúčom a išiel som ďalej a dokonca to malo ešte aj pumpičku originál na filtru a keď mi došla nafta na 1.9D tak som vyjebal celú baterku a nakoniec ma museli roztiahnuť tak odvtedy som to potom zo striekačkou robil ale to ťažké je vysvetliť proste všetko musí byť zaliate naftou s minimom vzduchu
@pershing363 aké máš auto ? ja som mal starý nissan sunny 1.7D a to zožral všetko ten motor naftu, oleje kadejaké a raz som si ho v Prahe pri letisku natieral valčekom XD také pekné hranaté autá to boli jajaj
Mne naštastie došla nafta len raz keď na služobnom nefungovala ručička jednalo sa o Hyundai h1 .. Dolial som 5 litrov nafty 10 sekúnd točil a stúpal na plyn a mohlo sa ísť ďalej .. A na svojej 1.9tdi z roku 1998 mám pumpicku ale naštastie som ju ešte nepoužíval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
čerpadlo si natiahne naftu neboj
kazdopadne auto uz skoro naskocilo (rozumej naskocilo a zdochlo) cize naftu dotiahlo k motoru, akurat ze baterka je uz takmer dead tak ju dobijeme a snad potom pojde...
@pershing363 aké máš auto ? ja som mal starý nissan sunny 1.7D a to zožral všetko ten motor naftu, oleje kadejaké a raz som si ho v Prahe pri letisku natieral valčekom XD také pekné hranaté autá to boli jajaj