deeeeeeeesne sa nudim, nemam co robit, uzieram sa nudou, nejde mi ani net tak hram nejake divne hry, nudim sa, nemam co robit, nic sa mi nechce, lemram sa nechce, v telke nic nejde a aby som nezabudol tak sa desne nudim
aa tuto paradne vysvetlim aby sa ma to nemusel kazdy pytat
moje prazdniny su udne,zacali sa nudne,budu pokracovat nudne,a aj skoncia nudne,cele su o nicom,vobec som sa na toto leto netesil,vedel som ze to bude o nicom,vacsinnu casu som doma,nerobim nic,nemam co robit
to je strašné... dva mesiace všade čítam, počúvam "len aby už boli prázdniny" a keď už konečne začnú, tak hneď v prvý deň začnú všetci pindať, aká je nuda a aká nuda ešte len bude
@22 To preto, lebo tí, čo sa na prázdniny tešili, si ich momentálne užívajú, a tí, čo predtým boli ticho a nehovorili, že sa tešia, teraz vravia, že sa nudia.
aj ja mám prázdniny už vyše mesiaca začali trochu nudne, ale potom sa to rozbehlo a za jeden mesiac som sa dosť nacestovala. a cez leto ma to čaká tiež...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Takze prazdniny zacinam pekne na p***.
Optimizmus nadovsetko.
moje prazdniny su udne,zacali sa nudne,budu pokracovat nudne,a aj skoncia nudne,cele su o nicom,vobec som sa na toto leto netesil,vedel som ze to bude o nicom,vacsinnu casu som doma,nerobim nic,nemam co robit
Posledné dva dni som už fajnovo unavená z takýchto akčných prázdnin, ale nesťažujem sa, práve naopak Mohlo by to vydržať dlhodobo