No mal som ist teraz od 14 do Sturova. Ale nedjem budem doma a saaaam . Pravdepodobne budem asi doma uz treti rok, alebo ... ktovie. nerobim si plany ...
5.) ak ti mam povedat pravdu, tak byt som doma je prca. klud pokoj. Mozes si varit co ches aj sa daco naucis. A mas byt sam pre seba. A ak ratam, ze ti daju rodicia kes na tyzden tak je uz parada. (minuly rok mi dali rodiacia 1000 korun a minul som len 200 )
ja nepoznám horšie obdobia, ako keď som dlhodobo doma súčasne s rodičmi
to je také čudné, že mám rada, keď mám celý byt pre seba? proste... nikto do mňa nepindá, môžem si robiť čo chcem, pozvať koho chcem a dokonca mi niekedy nevadí byť úplne sama. neviem prečo ale občas som rada sama
8.) v tedy som chodil do sklicky a mal som probley som bol tad, ze som rad.
A teraz som doma uz mam pokoj aj zo skolou .
Problem je v tom, ze cakam, ze mi daju rodicia 1000Sk a tyzden. Ale oco mi povedal jedno, minuli rok si minul kolko? no no no teraz ti bdue stacit 500 korun a aj to ti bude vela neviem cis si robil srandu ale .... ja som skromny chlapec. a 200 korun som minul behom jedneho dna a behom jedneho dna som vsetko zuzitkoval.
5) som doma sam a neni to prca je to nuda varit ma nebavi ani to nwm , ucit sa ucim ci su nasi doma alebo nie... byt pre seba nemam , mam pre seba dom a kes hm mam svoje a nemam ich ani kde minut
11. už len z princípu... dajú mi liter, tak ho miniem, nabudúce dajú dva
ale nie... mne by najskôr nedali nič, lebo obľúbená fráza "máš predsa svoje peniaze", maximálne by mi maminka navarila, potom by ma po týždni zdrbala, že som to nezjedla...
13.) vydis a to mam aj ja. tak si radsej anvarim sam ci polievku ... varit viem alen peniazky, vsak uvidim kolko mi daju. i ked mam aj vlastne ale to ich asi nenapadne
Aj ja som veľmi rada sama doma, ale žial nie je to často. Ak mám doma aj psa, tak sa necítim úplne sama a aspon mi nikdo nelezie na nervy,ideálne prázdniny by boli pre mňa aby som bola aspon týždeň bez rodičov, ale to sa asi nestane.
A 200sk minuť za týždeň, to je fakt obdivuhodné, ja za deň miniem minimálne 300sk, aj to ak sa uskromním.
Luc.ka, Kasko: A nemáte recept ako dostať rodičov z domu aspoň na jednu noc? Ale úplne vážne, pokiaľ nerátam ten víkend čo sme boli v Prahe minulé leto ako celá rodina, tak ani neviem či niekedy rodičia spali mimo domu odkedy sme sa sem pred piatimi rokmi nasťahovali Ale niekedy by som si chcela skúsiť mať dlhodobejšie dom len pre seba
P.S.: Netuším čo bude cez prázdniny, mám niekoľko vecí ktoré by som rada zrealizovala ale netuším nakoľko sa to podarí, takže radšej zatiaľ oficiálne plány nemám...
Jediná dovolenka za posledných niekoľko rokov bol ten minuloročný výlet do Prahy na tri dni
Rodinu zvyknú navštevovať tak že ráno vyrazia a večer sa zase vrátia... Inak nad tými kúpeľmi som už uvažovala, len kde by som na také čosi vzala (to už jedine že by som presvedčila jedného rodiča aby na narodeniny alebo pri nejakej takej príležitosti vzal toho druhého na nejaké také miesto )
34. to ich baví celé dni byť doma? môj tata je akčný, on by furt niekam chodil, takže s tým ja, vďakabohu, problém nemám a aj rodinu mám ďalej od ba, takže časovo by to nevychádzalo, keby chceli ráno ísť a večer sa vrátiť takže... presťahuj rodinu niekam ďaleko
36. Keď sa jednému rodičovi chce, tak sa druhému nechce a naopak. A zase keď sa im chce obom tak treba doma niečo robiť...
Čiže jediná ich oddychová aktivita je, keď v sobotu večer prídu teta s bratrancom a ako absolútni maniaci hráme spoločenské hry (Pri čom vznikajú hádky také, že sa čudujem že sme sa ešte nepobili)
A Rajec sa mi zdá dosť ďaleko, ale keď im bohate stačí keď skoro ráno vyrazia, niekoľko hodín sa mučia v tej našej staručkej škodovke, potom nejaké tri hodiny strávia rozhovormi s príbuznými a potom sa zase niekoľko hodín terigajú domov aby o polnoci najneskôr mohli zaliezť doma do postele...
39. tak to sú také domasediace prípady, tých je tažké vyhnať z domu . Naši tý sa tárajú hore dole, nevadí im ked sú 3 týždne mimo domova, ale dom nemám len pre seba, vždy je tam otravný brácho a niekedy na nás dáva pozor babka
a v leteee, chcela by som si spraviť vodičák, potom dáke veci, pobyt vo francúzsku a u babky na dzedzine, možno aj dáke koncíky a birdz fest
Jáááj. Najradšej by som teraz išiel niekam na sever. Tak hnusne teplo tu je. Ináč chystáme sa do Bulharska (wáááw, veľké vlny . Chcel by som ísť do Fínska, aby som mohol byť vo fínskej saune
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to je také čudné, že mám rada, keď mám celý byt pre seba? proste... nikto do mňa nepindá, môžem si robiť čo chcem, pozvať koho chcem a dokonca mi niekedy nevadí byť úplne sama. neviem prečo ale občas som rada sama
no a aspoň niekto, kto chápe tú radosť z toho, byť sám doma
Inak budem poctivo pracovat a zarabat si na dochodok ... :/
A teraz som doma uz mam pokoj aj zo skolou .
Problem je v tom, ze cakam, ze mi daju rodicia 1000Sk a tyzden. Ale oco mi povedal jedno, minuli rok si minul kolko? no no no teraz ti bdue stacit 500 korun a aj to ti bude vela neviem cis si robil srandu ale .... ja som skromny chlapec. a 200 korun som minul behom jedneho dna a behom jedneho dna som vsetko zuzitkoval.
ale nie... mne by najskôr nedali nič, lebo obľúbená fráza "máš predsa svoje peniaze", maximálne by mi maminka navarila, potom by ma po týždni zdrbala, že som to nezjedla...
Len ešte nejaká brigáda, potom Slovenský Raj a nakoniec Paríž...
A 200sk minuť za týždeň, to je fakt obdivuhodné, ja za deň miniem minimálne 300sk, aj to ak sa uskromním.
P.S.: Netuším čo bude cez prázdniny, mám niekoľko vecí ktoré by som rada zrealizovala ale netuším nakoľko sa to podarí, takže radšej zatiaľ oficiálne plány nemám...
núdzové riešenie - pobyt v kúpeľoch... alebo romantický víkend pre dvoch... ale to by si musela platiť
Rodinu zvyknú navštevovať tak že ráno vyrazia a večer sa zase vrátia... Inak nad tými kúpeľmi som už uvažovala, len kde by som na také čosi vzala (to už jedine že by som presvedčila jedného rodiča aby na narodeniny alebo pri nejakej takej príležitosti vzal toho druhého na nejaké také miesto )
34. to ich baví celé dni byť doma? môj tata je akčný, on by furt niekam chodil, takže s tým ja, vďakabohu, problém nemám a aj rodinu mám ďalej od ba, takže časovo by to nevychádzalo, keby chceli ráno ísť a večer sa vrátiť takže... presťahuj rodinu niekam ďaleko
Čiže jediná ich oddychová aktivita je, keď v sobotu večer prídu teta s bratrancom a ako absolútni maniaci hráme spoločenské hry (Pri čom vznikajú hádky také, že sa čudujem že sme sa ešte nepobili)
A Rajec sa mi zdá dosť ďaleko, ale keď im bohate stačí keď skoro ráno vyrazia, niekoľko hodín sa mučia v tej našej staručkej škodovke, potom nejaké tri hodiny strávia rozhovormi s príbuznými a potom sa zase niekoľko hodín terigajú domov aby o polnoci najneskôr mohli zaliezť doma do postele...
a v leteee, chcela by som si spraviť vodičák, potom dáke veci, pobyt vo francúzsku a u babky na dzedzine, možno aj dáke koncíky a birdz fest