straaaasne rychlo ubiehaju, vobec nerobim co som planovala robit i ked su super.... ale vazne, vobec nejak nestiham vnimat... okrem toho som teraz chora a vyse tyzdna doma neschopna
celkom v pohode..zažila som niečo nove... nejake tie nudne dni ale nejake tie pekne na ktore budem dlho spomínat este zazijem aj more .. aj ked sa mi velmi nechce lebo to všetko strasne rychlo leti aaa potom škola ! novy zaciatok.. bojim sa ... ah ja...
moje prazdniny su na hovno, az na niektore dni, ktore su super. a v mojom pripade to tak byva, ze najlepsie chvile (dni) su na konci prazdnin. zial smola
najdobrodružnejšie prázdniny v mojom živote. Bol som v grécku, prahe, blave a chystáme sa na dominikánsku republiku. Nejde tu iba o nejaké vizuálne alebo relaxačné ukojenie túžby po odpočinku. Všetky miesta a hlavne ľudia, ktorých som tam stretol mi dali strašne veľa. Najmä tá zmes mentalít, charakterov pováh ľudí mi pripravila prázdniny, na ktoré budem spomínať ako na "prelomové"
@bublinqac tebe dobre jebe!!!! ja si prazdniny uzivam....tieto prazky su naj...take som este nezazil...zato ze sa ty nudis ja nemozem....ja si viem vzdy daco najst DDDDDDDDDDDD
hmm, mne sa zda akoby som pre tiždne nejako prespal, ani nevviem ako a už je skoro koniec, a vobec nerobim to čo som planoval, ale na dovolenke smme boli, to bolo ok, ale chcel som ist do madarska, nič z toho asi, chcel som ist do tatralandie, nič z toho...
Ja už fakt od zajtra prestanem nadávať, ale..Na kokot.
Nemám rada prázdniny.Nuda, teplo..Navyše si vždy poviem, že mám dva mesiace, aby som urobila to a to, ale potom to stále odkladám, veď "mám dva mesiace" a nakoniec sa zbadám v septembri a zasa nič z toho.
nooo popravde cakala som lepsie...nuz este stale je sanca ze sa to zlepsi...ale tak mam par skvelych zazitkov,to je jasne...len som planovala byt menej doma...dlho mi je proste na leto sa tesim cely rok a cil mi je uz zle ked od pondelka do piatku zapinam pocitac...dokonca bol taky tyzden ze som nic ine nerobila len sa susila medzi telkou a PC...a bolo mi z toho naozaj zle.
co ja wem..dost chaos..... a poradne nic z toho..a uz koneic prazdnin.... ce to este nejake tri emsiace aby soms tihala spon polovicu co som planovala :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pravy opak doma som bola dokopy menej ako tyzden a v piatok idem do Pariza, krasa
Musim povedat, ze zatial najlepsie prazdniny....
Nemám rada prázdniny.Nuda, teplo..Navyše si vždy poviem, že mám dva mesiace, aby som urobila to a to, ale potom to stále odkladám, veď "mám dva mesiace" a nakoniec sa zbadám v septembri a zasa nič z toho.
tiež vobec nerobím to čo som plánovala..slnko som už nevidela dobre dlho mám to otočené
ale tak pár dní bolo v pohode
dufam ze podobne cosi uz nezazijem
bavím sa, v hrdle mi nevysychá a som zvedavá, čo ma ešte čaká. lebo mne sa leto skončí až niekedy koncom septembra, keď už nebudú žiadne festivaly