Ahojte BIRDZACI.. ste spokojní s doterajším priebehom vašich letných prázdnin? Užívate si ich alebo sa len celé dni nudíte ?Ešte máme pár týždňov aby sme si ich užili plnými dúškami
moje prázdniny doteraz spočívali v troch dňoch na východe, inak furt robím jak hlúpa... dokonca ešte aj festivaly som riešila viac-menej pracovne.. cez víkendy robím koncerty, cez týždeň pripravujem jeden septembrový projekt a tie koncerty. a to sa musím ešte začať učiť na štátnice
úple parádne, a ešte to ani nekončí, najlepšie ešte len príde aspoń pre mňa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley:
Ako kedy niekedy sa nudím, niekedy je fajn, ale aj tak stále najlepšie že možem spať dokedy chcem keď nemusím na brigádu ale celkom fajn si ich užívam ale postupne my chýbajú prestávky v škole a cesta busom...
Nie, nie som spokojná, celé dni sa len nudím a nerobím nič zmysluplné (ak sa za zmysluplné neráta stále menenie vecí v izbe). Ale snáď sa to ešte zlepší za tie tri týždne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Su na hovno.