Prbehy zo zahrobia - pamata si niekto tuto rozpravku?
Tales from the Cryptkeeper alebo pribehy zo zahrobia
Ako maly som to pozeraval na nemeckych kanaloch...tusim to vysielal aj nejaky cesky...malo to tusim 6 seri ,prva vysla v roku 1993
Intro bolo o tom ako maly chalan na bicykli utiekol pred netopiermi
neviem, teraz som si neni ista..vybavuju sa mi take decka pri ohni co rozpravaju take strasidelne pribehy...ale to asi nieje one,ze? alebo to bolo skor to bojite sa tmy?
mne sa nieco mari.. ale nepametam si ako sa to volalo..
ja si spominam na jednu cast nejakeho takeho serialu s podobnou tematikou kde nejaky vlak presiel cez dom alebo nieco take.. ale nechapem ako
neviem ci to nebolo toto
No no časy starého CARTOONU, keď som si na nom ako 6ročný spravil závisloť a otec prešteloval kanály aby ma to odradilo, no ja som si ho aj tak našiel a kukal Toma a jerryho, a moje obľubene Dextrove laboratórium SUPERMAX mi príde naozaj niekoľkonásobne lepší ako JETIX, niektoré tie rozprávky mali fakt šťavu, tam bolo sami zdá aj "strašidelný príbeh" o takom chalanovi čo prehltol pavučicu a v nom nakládla vajíčka a tie pavúky sa v nom vyliahli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja si spominam na jednu cast nejakeho takeho serialu s podobnou tematikou kde nejaky vlak presiel cez dom alebo nieco take.. ale nechapem ako
neviem ci to nebolo toto
@5 sak cartoon este existuje