@ragdoll mne sa to nepáči na nikom. lebo keď si človek dá slabú vrstvu tak to ani nie je vidno a také rozmazané fialové/ružové tiene sa dajú ľahko pomýliť s monoklom (ešte keď má človek kruhy pod očami). zas hrubá vrstva je totálne vulgárna...teda ešte možno z diaľky ale keď sa pozrieš bližšie...
samozrejme a veľmi rada Líčenie (sa) je moje hobby a myslím, že som v tom fakt dobrá Párkrát sa mi stalo, že ma poprosili, aby som zavrela oči, aby videli, ako som nalíčená - u zubárky, pokladníčka v DMke, pani, ktorá má kanceláriu v tej istej budove ako my... Líčievam baby na stužkové, svadby a iné udalosti.
Nemám problém nalíčiť sa kľudne aj žltou. Farby, ktoré nepoužívam, sú ružová, červená, málokedy modrá.
Najradšej sa líčim na zeleno, fialovo, hnedo, sivo-strieborno-čierno, bielo. Podľa farby očí, pleti, prípadne oblečenia.
@Matii ono to náhodou môže vyzerať výborne, aj keď to nie je od vizážistky, ale asi sa stretávaš s babami, ktoré sa líčiť nevedia...
Väčšinou som rada, že si stihnem dať riasenku a to je celé moje maľovanie ale ak stíham alebo idem niekam extra tak si dám taký do bledo hneda ale zlata.
úplne súhlasím s @fleur1301 keď s tým žena vie narábať, tak si môže zmiešať aj 5 rôznych výrazných farieb a stále to bude vyzerať dobre
ja najčastejšie používam odtiene sivej a zemité farby v rôznych podobách, ale keď idem niekam von tak sa na "večernom líčení" viem dosť vyblázniť, keď mám na to náladu/čas
@mrcionka ja som používala aj také že žltá/zelená, fialová/zelená, biela/sivá/fialová, medená/oranžová/žltá...všelijaké šialené kombinácie a bolo to fajn
v poslednom období ani veľmi nie, na brigáde som si stále pretierala oči od únavy a zas boli donedávna aj také teplá a nemám rada, keď sa potím a steká to zo mňa
@fleur1301 už sa asi 2 mesiace odhodlávam, že si objednám 120 paletu, ale sa bojím, že potom už fakt budem chodiť ako klaun momentálne som fascinovaná zo žltej (takej úplne slniečkovej ale žiadnu takú doma nemám a v tých make up tutorialoch to tak dobre vyzerá
fuuu skoro nie, ja len čiernu linku a špirálu na oči mám príliš veľké oči a tiene by ich ešte zväčšili a vyzerala by som ako kkt ale tak rada provokujem, čiže niekedy neodolám a dám
@fleur1301 tá 96tka má najkrajšie farby obvykle tieto palety majú vynechaný minimálne jeden odtien, ktorý mi tam chýba... buď tam nie je pekná žltá, oranžová alebo červená a na tejto 96tke sú všetky
@mrcionka mne sa páčia tie metallic stones, tam ich je iba 28, ale na tých veľkých mi vadí to, že je tam veľké množstvo tieňov, ktoré nevyužijem - ružové, červené, modré...tá 96tka by mi vyhovovala čo sa farieb týka, keby tam neboli tie prvé dva stĺpce zľava a tie dva modré a tyrkysové stĺpce...ostatné sú fajn. Ale na mňa príliš málo trblietavé tiene
@mrcionka no ako som na to pozerala, tak tiež som si pomyslela, že z tej dolnej paletky prvý a posledný rad by som hneď minula a ostatné by mi doma len tak stáli, tak ako mi všetky stoja v skrini, až pokým sa nerozpadnú alebo inak nepokazia a nevyhodím ich
@fleur1301 všetky určite nie, ale budem sa snažiť poskúšať všetky odtiene, nech vidím, s ktorými sa mi dobre robí oči mám také divné hnedo-orieškovo-oranžové v tme úplne tmavé hnedé a na slnku úplne oranžové proste divné
@ohavnost keď tie ostatné farby využijem aj len raz za mesiac, túžim po tom ako malé decko po hračke už vyše dvoch rokov musím si občas dopriať
Cez deň len naturálne farbičky a také zemité odtiene - aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie No keď príde PartyTime... milujem Pin-Up makeup a smoky eyes
a tak ako písala @fleur1301 to s tým zatváraním očí, kvôli "môžem sa pozrieť ako máš namaľované oči" poznám a úplne najviac milujem, keď mi známe volajú hodinu pred (pre nich neskutočne dôležitým) rande, že ich mám zachrániť a dôjsť so svojim kufríkom plným zázrakov
ee preto. Normálne ako sa hovorí "na prírodno" vyzerám ako namaľovaná. Neviem prečo ale mám proste po mame taký ako keby dar. A na druhej strane mi to ani matka nepovolí aby som zbytočne nelákala ľudí (lepšie povedané chalanov) mojim vzhľadom, takže asi tak.
Prečo ich mám na profi fotke?S brílami vyzerám hustejšie a je to teraz nejako v (mojej) móde. Prosto môj štýl. Nič viac nič menej.
No licenie sa snazim menit ze raz ceruzku raz linku potom uplne bez...ale ked uz tiene tak farby ako zlato-hneda, hneda, alebo cierna, tuho modra....a mam rada aj smooky eyes ale to len ked mam na to cas
@chaneliq Jáj ak je to tak ako vravis tak mas potom velke stastie ale ja ti ho ako zena zene doprajem ...a stale lepsie ked by si lakala chalanov ako baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a nikdy nepochopím všetky tie ružové, modré, zelené (!) farby. môže to byť zaujímavé od vizážistky a na fotke ale naživo je to grc
Nemám problém nalíčiť sa kľudne aj žltou. Farby, ktoré nepoužívam, sú ružová, červená, málokedy modrá.
Najradšej sa líčim na zeleno, fialovo, hnedo, sivo-strieborno-čierno, bielo. Podľa farby očí, pleti, prípadne oblečenia.
@Matii ono to náhodou môže vyzerať výborne, aj keď to nie je od vizážistky, ale asi sa stretávaš s babami, ktoré sa líčiť nevedia...
skôr na nejaké akcie a to aj tak väčšinou len čierne
ja najčastejšie používam odtiene sivej a zemité farby v rôznych podobách, ale keď idem niekam von tak sa na "večernom líčení" viem dosť vyblázniť, keď mám na to náladu/čas
najradšej mám na líčenie - jar, jeseň a zimu
» www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/es...
tie palety sú úplne úžasné ♥
@ohavnost keď tie ostatné farby využijem aj len raz za mesiac, túžim po tom ako malé decko po hračke už vyše dvoch rokov musím si občas dopriať
Keď to s nimi viem, tak prečo nie?
Cez deň len naturálne farbičky a také zemité odtiene - aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie No keď príde PartyTime... milujem Pin-Up makeup a smoky eyes
a tak ako písala @fleur1301 to s tým zatváraním očí, kvôli "môžem sa pozrieť ako máš namaľované oči" poznám a úplne najviac milujem, keď mi známe volajú hodinu pred (pre nich neskutočne dôležitým) rande, že ich mám zachrániť a dôjsť so svojim kufríkom plným zázrakov
btw. k tým zázrakom, MILUJEM Sephoru
neznášam ich, dievča vyzerá ako veľkonočné vajce, je to odpudzujúce
ee preto. Normálne ako sa hovorí "na prírodno" vyzerám ako namaľovaná. Neviem prečo ale mám proste po mame taký ako keby dar. A na druhej strane mi to ani matka nepovolí aby som zbytočne nelákala ľudí (lepšie povedané chalanov) mojim vzhľadom, takže asi tak.
Prečo ich mám na profi fotke?S brílami vyzerám hustejšie a je to teraz nejako v (mojej) móde. Prosto môj štýl. Nič viac nič menej.
ale tusim niekde mi pada prach na daky cierny