a nepoužívam to často, len na predné vlasy a podobne väčšinou a v pohode, ono to nejako vsiakne ten maz a postupne sa vypráši, len pozor na to, aby si nemala potom bielu hlavu
dostala som ho na Vianoce, je z oriflameu a som s ním nespokojná teda vôbec ho nepoužívam....vlasy vyzerajú po použití ešte mastnejšie ako pred takže vždy si ich radšej umyjem
neviem, suchý šampón by som si na seba nedávala. Jednak možno preto, že nie každý prípravok môžem na sebe mať, lebo mi hneď spôsobuje niekoľko alergických reakcií... radšej si každý druhý-tretí deň umyjem vlasy normálnym šampónom a kvalitne ako si ničiť pokožku hlavy...
Máme ho doma a už som ho tiež pár krát použil keď som sa ráno ponáhľal a moja hlava vyzerala fakt hrozne.. a podľa mňa funguje a keď to vyčešeš a vytrasieš tak ti tam nič neostane, ale záleží aký kvalitný suchý šampón máš. Ale tak či tak, keď si to dám, tak stále cítim jak ma svrbí hlava.
máme to doma, ale veľmi často to nepoužívam, spolubývajúcim sa ale osvedčil úplne ten najobyčajnejší, mám svetlohnedé vlasy a keď to poriadne vmasírujem a vyčešem, tak to vôbec nie je vidno...
ja mám doma suchý šampón, pre prípad núdze.. ale nejak často ho nepoužívam, ale niekedy je to fakt dobré, keď si nestíham umyť vlasy alebo tak.. a pochybujem, že sú z toho lupiny, lebo práve naopak, podľa mňa to dosť vysušuje..
je to uplne perfektna vec! jasne ze to nebudes pouzivat ako nahradu za normalny sampon...ale napr. take zeny ako ja, co si musia vlasy umyvat KAZDY den ked chcu aby boli pekne, tak je to nevyhnutnost. Ak naozaj nestiham vecer, prip. rano umyt vlasy, staci par strekov, poriadne vyprasit vlhkym uterakom, vycesat a pripadne aj vyfenovat na minutku, a vlasy mas ako pekne umyte. ja pouzivam nejaky obycajny modry Swiss z DMky za cca 3eura, a z viacerych zdrojov som pocula, ze je najlepsi. Napr. Syoss stoji okolo 4,5eura a je to strasna sracka! Nic zo Syossu neodporucam!
Ja si vzdy nakoniec po uprave suchym samponom jemne navonavkujem vlasy parfemom ktory pouzivam, aby som prekryla tu neprijemnu aromu co zanecha suchy sampon, ale inak nevidim ziadne minus.
Asi trikrát som ho použila...? Aj to len vo veľmi súrnych prípadoch, ako neočakávaný výpadok teplej vody alebo neočakávaný plán práve v deň, keď som si chcela umyť vlasy (a moje schnú aj niekoľko hodín)
No čo, nastriekala som, išla som, prišla som, umyla som si vlasy, žiadne lupiny ani reakcie, vlasy vyzerali relatívne umyto
Používam ho medzi dvoma umytiami už hrozne dlhú dobu, ja používam tú púdrovú verziu. a vôbec nie je pravda že by sa dal vidieť alebo že by boli vlasy od neho zlepené , veď má práveže zabrániť tomu aby tak vyzerali. Ale tmavovlasé dievčatá by púdrovú verziu používať nemali. a ono sa to nemá sypať na hlavu potom je jasné že človek vyzerá ako by naňho vysypali múku. Treba si do dlane z neho trocha nasypať, pošúchať si ho medzi rukami a pretrieť si nimi vlasy a nakoniec vytriasť alebo vyčesať. A potom vyzerajú ako čerstvo umyté.
Sprejovú verziu som raz skúšala ale podľa mňa nemá rovnaký efekt, predsa len púder je púder.
raz za čas použijem sprejovú verziu (ak ju práve máme) na ofinu. Je to fajn, vôbec to nevidieť a akurát to kus smrdí, ale to sa prekryje voňavkou alebo iným sprejom
Mám ho doma, použila som ho len párkrát (šetrím si ho na skautský tábor ). Ale som spokojná, funguje Aj keď sa mi potom zdalo, že mám nejaké bledšie vlasy
@matheusko - snad nebudeme porovnavat umyvanie chlapskych vlasov a zenskych...takisto aj schnutie...ja mam dost ze dlhe vlasy a rozhodne s mokrou hlavou po vonku v jeseni/zime behat nebudem....
@ayreen azda su chlapske a zenske vlasy natolko rozdielne Aj ja som mal dost ze dlhe vlnite vlasy a v jeseni/zime si na to clovek moze celkom dobre zvyknut, je to len o odolnosti a stave organizmu. Mne stacila gumicka do vlasov na cas, pokial nevyschol cop, ktory je suchy ako prvy. Vietor ci vanok susi vlasy castokrat rychlejsie ako fen. Mam kolegynu, ktora chodi do prace sice s autom ... ale dokonca s uterakom na hlave, takze nie vzdy je za volantom arab
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
radšej sa umývaj.
a nepoužívam to často, len na predné vlasy a podobne väčšinou a v pohode, ono to nejako vsiakne ten maz a postupne sa vypráši, len pozor na to, aby si nemala potom bielu hlavu
Ja si vzdy nakoniec po uprave suchym samponom jemne navonavkujem vlasy parfemom ktory pouzivam, aby som prekryla tu neprijemnu aromu co zanecha suchy sampon, ale inak nevidim ziadne minus.
Nevyhnutna vybava!!!
No čo, nastriekala som, išla som, prišla som, umyla som si vlasy, žiadne lupiny ani reakcie, vlasy vyzerali relatívne umyto
Sprejovú verziu som raz skúšala ale podľa mňa nemá rovnaký efekt, predsa len púder je púder.